•  aug. 17, 2022

Zsírégetés fogyasztókezelés hypoxi étrend

Magdalena Magdalena
Zsírégetés fogyasztókezelés hypoxi étrend

Hipoxiás kezelés előtt: szénhidrátok. A hipoxiás edzés napján zöldségeket, gyümölcsöket és salátákat lehet fogyasztani szénhidrátokkal vagy fehérjékkel együtt.

Kapcsolatfelvétel

Ha lehetséges, ne hagyj ki egyetlen zsírégető étkezést sem. Ajánlott mennyiség legalább 2 órával edzés után. Hipoxiás kezelés után: fehérje. Gyorsítja az anyagcserét, elősegíti a teljesebb anyagcserét és javítja az izomerőnket. Ajánlott mennyiség. Több ételt ehetsz természetesen, hipoxiásan, de arányosan csökkenteni kell a mennyiségeket. Például 80 g nagyon sovány hús és 50 g sajt. Ahhoz, hogy anyagcseréje egészséges maradjon a Hypoxi kezelés napjai között, valamivel több ételt kell ennie, mint a kezelés napján.

Gyakran a kis változtatások nagy eredményekhez vezetnek. Vizsgálja meg étkezési és ivási szokásait, és keresse meg a tudattalan, rejtett hibákat. Az étkezési napló vezetése segíthet az étrendi hibák vagy hiányosságok felismerésében és elkerülésében. Lenne egy kérdésem. Szakértőink segítenek megválaszolni a Hypox-szal kapcsolatos kérdéseit!

Barátságos kiszolgálás, remek hangulat, és persze sokat tanultam tőled, és azóta is kitartok mellette. Fogytam 3 kg-ot, 4 cm-t a hasamról és 2 cm-t a combomról, a bőröm sokkal feszesebb, a narancsbőröm szinte teljesen eltűnt. Judit A második szezonban vagyok, és szeretem ezt a mozgást, mert nem megerőltető, de sokat javított az állóképességemen. Sokkal jobb a bőröm, és természetesen ott fogytam, ahol akartam. Az alacsony nyomás a vért először a zsírszövet problémás területére szívja, ahol az a testmozgáshoz szükséges energiát előállító zsírsavakkal gazdagodik.

A számítógép által vezérelt nyomásváltozások felgyorsítják a zsír átjutását az izmokba, ahol az végül elégetésre kerül. A számítógépes vezérlés lehetővé teszi az egyéni beállításokat mindenki számára, így bárki használhatja, kortól és fizikai állapottól függetlenül. A lábak és a fenék gyenge keringése természetes állapot. A diéta és a testmozgás nem változtat ezen. A HYPOXI edzéssel rövid idő alatt megszabadulhat a nem kívánt centiméterektől és a cellulittól, mivel a könnyű kardió edzés személyre szabottan és célzottan, a test problémás területeire összpontosítva serkenti az anyagcserét.

A HYPOXI tréning egyedülálló módon formálja testét, hogy célzottan és hatékonyan érje el a kívánt karcsú testet, miközben bőre feszesebb és bársonyosabb lesz. Egy kezelés egy teljesen nem megerőltető kardió edzés, kb.

Pamut pólóra, pamut rövidnadrágra vagy bikinialsóra és edzőcipőre lesz szükséged. Szalonunkban a folyamatot az Ön egyéni igényeihez igazítjuk egy előre meghatározott ütemterv szerint. A tanfolyam 12 edzésből áll, amelyek körülbelül egy hónapig tartanak, heti három perc edzéssel. Mindössze egy könnyű edzésre van szükséged az ergométeren, hogy gyorsabban elérd a céljaidat.

A célterületek véráramlásának serkentése elengedhetetlen az alakformáláshoz. Ezért szalonunkban segítünk Önnek személyre szabott, optimális táplálkozási tervet kidolgozni, amely összhangban van a HYPOXI edzéssel.

Az Ön fizikai igényeihez igazított táplálkozás segít céljai elérésében. A foglalkozás egy egyperces könnyű kardióedzés.

További cikkek
Add a comment
Comment