•  aug. 17, 2022

Zöld kávé fogyás tapasztalatok

Magdalena Magdalena
Zöld kávé fogyás tapasztalatok

Általában véve nagy rajongója vagyok a kiegészítőknek, de különösen szkeptikus vagyok, amikor a fogyókúrás tablettákról van szó, mert szinte soha nem működnek úgy, ahogyan azt reklámozzák. Ebben a cikkben részletesen megnézzük a zöld kávébab kapszulát, a zöldet, hogy mi az, hogyan működik, és mit mond róla a tudomány. A kávébabok egyébként zöldek, de mielőtt a fogyasztónak eladják őket, megpörkölik őket. E folyamat során megbarnulnak. Mint tudjuk, a kávébab tele van antioxidánsokkal és gyógyhatású anyagokkal. A két legfontosabb a koffein és a klorogénsav.

Úgy gondolják, hogy a klorogénsav a zöld kávébab fő hatóanyaga a fogyás érdekében. Vagyis az az összetevő, amely a fogyást okozza. Ezért a hagyományos kávébabok nem rendelkeznek ugyanezzel a hatással, bár a kávénak sok más jó hatása is van.

Tény: A zöld kávébabok ugyanolyanok, mint a hagyományos kávébabok, csak nem pörköltek. Mint a hagyományos kávébabok. Egyes tanulmányok szerint csökkentheti a szénhidrátok felszívódását az emésztőrendszerben, ami csökkenti a vércukor- és inzulinszintet.

Ha ez igaz, akkor a zöld kávébab kivonat fogyasztása olyan lenne, mintha alacsony szénhidráttartalmú diétát követnénk. Más, egereken és patkányokon végzett vizsgálatok kimutatták, hogy a klorogénsav csökkentheti a testsúlyt, csökkentheti a fogyás során felszívódó zsírt, csökkentheti a májban tárolt zsírt és javíthatja az adiponektin hormon zsírégető aktivitását.

Zöld kávé kapszula

Kimutatták továbbá, hogy a klorogénsav patkányoknál jelentősen javítja a koleszterin- és trigliceridszintet. Ezek a szívbetegségek fontos kockázati tényezői. Tény: A zöld kávé állatkísérletekben kimutatták, hogy megakadályozza a súlygyarapodást. Kimutatták, hogy csökkenti a szénhidrátok felszívódását az étrendben vagy valamilyen más mechanizmus révén.

Ezek a véletlen besorolásos, kontrollált vizsgálatok az embereken végzett tudományos vizsgálatok arany standardjának számítanak. Két csoportban az egyik csoport hagyományos instant kávét fogyasztott, a másik csoportban pedig mg zöld kávébab-kivonatot adtak az instant kávéhoz. Mint látható, a zöld kávébabkivonatot tartalmazó instant kávét fogyasztó csoport 11,9 kg-ot és 5,4 kg-ot fogyott, míg a hagyományos instant kávét fogyasztó csoport csak 3,7 kg-ot és 1,7 kg-ot. Több más tanulmány is jelentős fogyásról számolt be azoknál az embereknél, akik zöld kávébab kivonatot használtak. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a tanulmányok egy részét vállalatok szponzorálták, hogy profitot termeljenek a zöld kávébab eladásából.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az eredmények nem érvényesek, de köztudott, hogy a tanulmányok finanszírozása jelentős hatással lehet az eredményekre. Ezért tanácsos különösen szkeptikusnak lenni az ipar által finanszírozott kutatásokkal szemben. Szigorúbb vizsgálatokra van szükség ahhoz, hogy értékelni lehessen a fogyás eszközeként való hasznosságát. A rendelkezésre álló korlátozott számú bizonyíték ígéretes, de a végleges ajánlások megfogalmazása előtt szélesebb körű és hosszabb távú vizsgálatokra van szükség.

Tény: Több emberen végzett tanulmányok azt mutatják, hogy a zöld kávébab-kivonat jelentős súlycsökkenéshez vezethet. Fórum Életmód Velvet. A zöld kávé egy másik fogyókúrás átverés. Új poszt. Megnyitotta StakkaBoo, Tényleg fogyaszt, vagy ez egy másik rip off. Hozzászólások sorrendben csökken az idő múlásával növekszik az idő múlásával alacsony értékelés elrejteni. Hirdethetsz, nem probléma. Ettől csak nem fogy senki. Jó lehet a vérnyomás, arginin, banán fokhagyma szegfűszeg kapszula. Ennyit tud, és a fogyáshoz edzeni kell. Szóval vagy ufó vagy én veszem el anélkül, hogy bármi mást tennék, de egy cseppet sem vesztettem.

Ginsenggel és argininnel együtt bevéve nagyszerű rúgás, szeretem a munkahelyemen. De egyébként semmi. Ha nem mozogsz, nem fogsz fogyni!

Senkinek sem jutott eszébe egy gyors séta. Nehéz belevágni, az első két hét kemény, de utána mennyei, főleg, ha látod az eredményeket: Rántotta és egy szelet teljes kiőrlésű kenyér, Hamlet vagy Abonet Ebéd: párolt cékla mozzarellával Ebéd: grillezett csirke salátaöntettel salátaágyon Natúr joghurt gyógynövényekkel vagy fokhagymával Ebéd: zöld alma Vacsora: répasaláta magokkal Vacsora: répasaláta magokkal.

Ha van rá pénze, vegyen targoncát. Csodákat művel. Hé, hallott már valaki a green life őrölt zöld kávéról. Tud erről valaki valamit?

További cikkek
Add a comment
Comment