•  aug. 16, 2022

Tudatos teremtés fogyás yutub

Magdalena Magdalena
Tudatos teremtés fogyás yutub

A válasz egyszerűbb, mint gondolná. Érdemes megjegyezni egy nagyon gyakori buktatót, amely a legtöbb ember életét érinti. Nevezetesen az a feltételezés és téves következtetés, hogy a belső egyensúly fenntartásához külső tudatos feltételeknek kell fennállniuk.

Végül is, amikor kellemes dolgok vesznek körül minket az életünkben, könnyű pozitívnak, boldognak és elégedettnek érezni magunkat.

Tele vagyunk optimizmussal és reménnyel. Ekkor mondjuk, hogy harmónia van a teremtésben. Ha azonban azt hisszük, hogy ezt az állapotot külső körülmények okozzák, akkor kötődést és ragaszkodást alakítunk ki hozzá.

Amikor életünk játékának egyre fogyatkozó tája megváltozik, az értékes egyensúly elveszik. Ezután beindul a szorongás, és megkezdődik a korábbi állapot visszaállítására irányuló erőfeszítés. El kell gondolkodnunk belső életünk folyamatain és a külső körülményekhez való viszonyán. Mi az ok és mi a hatás. Harmóniában vagyok, mert rend és egyensúly van yutub az életemben egészség, kapcsolat, család, szociális helyzet, stb. Vagy a fentiek hiánya. Legyünk tudatában annak, hogy ha a boldogságunk attól függ, hogy csak kellemes élethelyzetekben látjuk magunkat, az egy végtelen versenyt indít el, hogy teljesen kontrolláljuk a külső körülményeinket.

De ez nem lehetséges, mert az élet állandó változásban és mozgásban van, és ez állandó feszültséget teremt, amelyben nincs idő a pihenésre, a kikapcsolódásra és a feltöltődésre.

Youtube Vidtomp3 letöltése

Ha mindig irányítani akarjuk a külső vagy belső világunk eseményeit és történéseit, akkor életünkben domináns erőfeszítéseket teszünk. És még ha a kívánt egyensúly meg is jelenik bennünk, a háttérben, a tudatosság küszöbe alatt ott lapul a félelem, hogy elveszítjük.

Akkor a félelem minimálisra csökken. Cristiano Ronaldo egy interjúban meglepődött fia meglepő kérdésén: Apa, ma este veled alhatok. Általános jólét. Feel Good - www. Gabrielle Bernstein személyes coaching videója. Ha akarsz valamit, tedd meg.

Kizárt dolog. Nincs olyan, hogy lehetetlen. Vince Lombard. Bagdy Emőke - Miért fontosak a pozitív megerősítések az életünkben. Nem számít, ha nem tudod, hogyan kell csinálni. Látni fogja. A helyes irányba fogsz rajzolódni. Sikerre vágysz. A lelked mélyén, a szíved mélyén tudod, hogy mit akarsz valójában!!!. Egy baba és egy kutya. Cica találkozik delfinnel - Nagyon aranyos, nézd!

A macskák szeretik a törődést és a simogatást. Kellemes napot a madarakkal. Hogyan született ez a könyv - Eckhart Tolle. Hawkins - A boldogság forrása belül van.

Próbálj meg úgy bánni másokkal, ahogyan te szeretnéd, hogy veled bánjanak. Program - Film. Meg kell osztanunk veletek Shri Mataji közel 45 perces beszédét. Ha teheted, nézd meg, amikor egy ülésben meg tudod nézni, és utána végezz egy rövid meditációt Shri Matajival.

Figyeld meg azt is, hogy mit tapasztalsz a meditáció végén. A sikerhez minden egyes nap le kell győznöd a legnagyobb ellenségedet, önmagadat. Ha ezt meg tudod tenni, a boldogság segít neked legyőzni az egész világot. A kis unokáját hatalmas szeretettel megsimogatta és megfürdette ebben az elképesztő ötperces videóban. A világ legszebb babafürdető videója - Nagy port kavart egy francia nővér babafürdető videója.

Csodálatosan nyugodt állapotba hozza a babákat. Nézze meg az egészet. Váltsa valóra álmát. Gabrielle Bernstein.

További cikkek
Add a comment
Comment