•  aug. 16, 2022

Több mint testőr fogyókúra

Magdalena Magdalena
Több mint testőr fogyókúra

Ezeket az ígéreteket rendszeresen megszegjük január 10-én, amikor hajlamosak vagyunk irreális ígéreteket tenni - különösen, ha a diétáról van szó. Sokan úgy gondolják, hogy az egészséges táplálkozáshoz nem tartozik hozzá a nassolás. A legtöbb finomság azonban egészséges alapanyagokból és cukor nélkül is elkészíthető. A süteményben a tésztát cukormentes, rostban gazdag keksszel helyettesítheti, vagy a krémet egészséges édesítőszerrel, például steviával édesítheti. A cukorcsökkentés nem csak a cukorbetegeknek és a diétázóknak való - a cukor kivonása az étrendből nagy hatással lehet az egészségre.

Gyakori tévhit, hogy fogyókúra idején teljesen le kell mondanod a szénhidrátokról, pedig a szervezetednek szüksége van szénhidrátokra. Nem mindegy azonban, hogy milyen módon fogyasztja a szénhidrátokat. A finomított cukrokat és a fehér lisztet kerülni kell, de vannak olyan szénhidrátok, amelyek segíthetnek céljaid elérésében.

Több mint BodyŐr

Régebben, ha valaki tartós szőrtelenítést akart, azt mondták neki, hogy télen tegye meg. A modern technikáknak köszönhetően a tartós szőrtelenítés ma már egész évben lehetséges, még nyár előtt is, ha van rá ideje.

Nagyon nehéz végigcsinálni egy diétát vagy életmódváltást támogató környezet nélkül, bátorítás nélkül vagy anélkül, hogy azt képzelnénk, hogy vékonyak vagyunk és képesek vagyunk rá. Ez számos okos döntést is igényel, például az édességek csökkentését, hogy ne hízz el tőlük!

Sajnos a stresszes életmód káros hatásai nem csak a városi legendák, amelyekre figyelmeztetnek, hanem a stressz számos szív- és érrendszeri betegség fő oka. Varga Gábor elmagyarázza, mik ezek, hogyan lehet fogyni és hogyan lehet megelőzni. A győri karácsonyi vásár nem csak gyönyörű, de rengeteg programmal is várják a látogatókat. Kandász Andi elmondja, miért érdemes Győrbe látogatni az ünnepek előtt és alatt. Vámos Erika egészségügyi tippjei és szépségtitkai a Nők Lapja Egészseg áprilisi számában. Érdemes elolvasni. Vámos Erika az utcára viszi az egészséget Gyakorlatilag nincs olyan forgalmas tér, körút, kereszteződés vagy bevásárlóutca a fővárosban, ahol Erika, a Method és a BodyŐr magazin szerzője ne buzdítana egészségtudatos életmódra, és ne ajánlana legalább egy hasznos egészségfejlesztő módszert.

Budapest mellett néhány vidéki város is ismerős címlapokra került, kiegészülve fontos partnerünk, a New Chapter táplálékkiegészítő termékcsalád Magyarországon már kapható kínálatával.

Az ismertség növelése érdekében a Staféta és az Inmedio hálózat két héten keresztül a BodyŐr magazinnal együtt egy különleges magazinpremiert kínál és terjeszt a Method Cancer Therapy tematikus sorozatból, amely február végéig elérhető. Ami az életet széppé teszi Mindenkinek ajánlom a Wellness magazint. A Diet and Fitness magazin márciusi számának címlapján Vámos Erika, első számú BodyŐrünk látható, még ha nem is ismered fel azonnal. Egy-két percig tartott... Erika a Story magazinnak mesélt az életmódjáról, így a BodyWise...

Vámos Erika. Korábbi cikkeink. Egy titokzatos betegség mindenkit érint, és minden negyedik ember elkaphatja. Egy láthatatlan erotikus vérvonal Nincs két egyforma nő. Valójában egyetlen nő sem ugyanolyan, mert olyan sokat változhat: házitündérből szexistennővé, vagy határozott üzletasszonyból melegszívű anyává. Ennyi változatosság mellett természetes, hogy ezernyi olyan dolog van, ami érzékenységet, izgalmat és érzékiséget sugározhat még akkor is, ha senki sem figyel: a fehérnemű.

További cikkek
Add a comment
Comment