•  aug. 16, 2022

Szűztea kapszula cla max fogyás

Magdalena Magdalena
Szűztea kapszula cla max fogyás

Termékek menü. Kattintson a nagyításhoz. Bankkártyás fizetés a termékoldalon. Termékszám. Add to cart kapszula. Szállítási díjak. Leírás és cla-paraméterek Vélemények. Leírás és paraméterek. Adagolás: napi 2x1 kapszula, bő folyadékkal kell bevenni. Hatóanyagok napi 2 kapszulában: CLA konjugált linolsav: mg L-karnitin: mg Kalcium-piruvát: 60 mg Polifenolok zöld teából: 60 mg Összetevők: CLA konjugált linolsav sáfrány- és napraforgóból, zselatin, L-karnitin, polifenolok zöld teából, kalcium-piruvát.

Ez a termék még nem kapott értékelést. Írjon véleményt. Írjon véleményt.

Fogyjon szűz tea kapszulákkal

Az Ön neve. Értékelés. Tájékoztatás - A törvénynek megfelelően a vásárlás előtt szeretnénk felhívni a figyelmét a következőkre.

Már régóta kerestem egy ilyen tökéletes terméket. Az illat édes, nem tolakodó. Két napig szedtem, mert nem bírtam tovább. Olyan hasmenésem volt tőle, hogy 2 napba telt, mire teljesen felépültem, miután abbahagytam.

Ha ezt a nem túl fényes módját választod a fogyásnak, szó szerint kösd fel a nadrágodat, de legalább egy vécécsészét és néhány tucat nedves törlőkendőt tarts mindig a közelben. Jelentettem a tapasztalataimat a gyártó honlapján, de furcsa módon nem tették közzé. Miután hiába próbáltam ki mindent, és még mindig nem fogytam jelentős súlyt hónapok után, ez volt az első kiegészítés, amit kipróbáltam. Nekem nagyon jó volt, de több más szűz kapszulát is kipróbáltam, ezért váltottam. Másoknak is ajánlottam, és nagyon ajánlom az összes szűz kiegészítőt mindenkinek, aki fogyni szeretne.

DE ne várj csodát, ha zabálod magad, és semmi sem változik. Ez csak segít. De ez nagyon ó.

Ezt az ál-összetevőt arra használják, hogy jelezzék, ha egy termék nem rendelkezik INCI-listával, például azért, mert nem hagyományos kozmetikum, gyógyszertári termék vagy étrend-kiegészítő, vagy mert nincs egyértelműen azonosítható szabványos összetevő neve, vagy mert egyáltalán nem tartalmaz összetevőket.

Kövessen minket az Instagramon. Rendszeres testmozgással kombinált aktív fogyáshoz Lágy zselatin kapszula, amely a zöld tea jól ismert előnyeit CLA-val, L-karnitinnel és kalcium-piruváttal kombinálja. Új felülvizsgálat Már nem gyártják Hiba ezen az oldalon Összehasonlítás. Ezt mondja a Krémmániás a Helia-D termékekről. Bőrtípus: normál Bőrtípus: akne akne Korcsoport: Bőrtípus: kombinált Bőrtípus: kombinált Bőrtípus: kombinált Bőrtípus: kombinált Bőrtípus: kombinált Bőrtípus: kombinált Bőrtípus: kombinált Bőrtípus: kombinált Bőrtípus: kombinált Bőrtípus: kombinált Bőrtípus: kombinált Bőrtípus: kombinált Bőrtípus: akne akne korcsoport:

További cikkek
Add a comment
Comment