•  aug. 16, 2022

Spirulina alga a regenor diéta alatt gyorsabb fogyása

Magdalena Magdalena
Spirulina alga a regenor diéta alatt gyorsabb fogyása

Az algákról A földi élet eredete a vízhez és az algákhoz kapcsolódik. Az algák ma az élet forrása, a Spirulinához tartozó cianobaktériumok körül, amelyek nélkül nem lenne emberi élet, az algák Spirulina ma is szabadon élnek, és hatalmas potenciállal rendelkeznek életminőségünk, egészségünk és környezetünk épségének javítására. Megköti és kiválasztja a nehézfémeket, hetvenszer gyorsabban választja ki a radioaktív anyagokat a szervezetből, gyulladáscsökkentő hatású. Vitalitás A Spirulina platensis helyreállítja szervezetünk vitalitását több mint . Magas biofoton-tartalma mellett a színben gazdag karotinoidok, a fikobiliproteinek és a klorofill antioxidáns bombaként hatnak, az algák zeaxantin és lutein csökkentik az AMD és a szürkehályog kockázatát, amelyet ma már az időskori makuladegenerációnak tekintenek.

Sejtvédelem Tisztított és táplált sejtjeinknek csak a Haematococcus pluvialis vörös alga mikroalga és a benne található asztaxantin által nyújtott védelemre van szükségük, amely jelenleg a leghatásosabb antioxidáns, amely bizonyítottan jelen van a gyógyszerekben. Ez az anyag hatékonyabb, mint a béta-karotin, a C-vitamin és az anyag többszöröse. Ez az egyetlen antioxidáns, amely nem okoz oxidációt, és nincs mellékhatása, valamint az egyetlen antioxidáns, amely képes áthatolni a vér-agy gáton és a retina gáton, így jótékony hatása az agyra és a szemre is kiterjed. Szinergikus hatás Ezek az algák tökéletesen kiegészítik egymást, és tulajdonságaikat kombinálva hatékonyabbak, mintha külön-külön szednénk őket.

Kiegészíthetők Biocom termékekkel, pl.

Az Immune Supreme Regenerator elnevezés a csodaalgára utal.

Adagolás Az ajánlott adagolás min. A hatás azonnal érezhető 1. A minimális mennyiséget mindig be kell venni. A maximális adagot legalább annyi éven át kell szedni, ahány évig a súlyos betegség fennáll, legalább annyi hónapig. A WHO adatai szerint a Spirulina tápértéke magasabb, mint bármely ismert élelmiszernek vagy gyógyszernek. Képes helyreállítani a sejtek energetikai emlékezetét, így a gyógyult sejt elfelejti a betegséget, amit elszenvedett.

Ajánlott adagolás: naponta kétszer két kapszula. A kapszulákat étkezések között vízzel kell bevenni.

Ne lépje túl az ajánlott napi bevitelt. Terhes és szoptató nők, 18 év alatti gyermekek, a termék használata előtt konzultáljon orvosával. Élénkítő és immunerősítő antioxidáns. Csökkenti a vérnyomást. Lassítja az érelmeszesedést. Csökkenti az éhségérzetet. Serkenti az agyműködést. Serkenti az egészséges bélflóra kialakulását. Hasznos emésztési problémák esetén. Javítja a bőr állapotát és fiatalságát. Ez a jellegzetes kék-zöld alga a béta-karotin természetes forrása.

A béta-karotin, mint az A-vitamin előanyaga, segít fenntartani az egészséges hajat, bőrt és körmöket, és lassítja a bőr öregedését. Hozzájárul a normális csontképződéshez és segít fenntartani az egészséges szemet. Antioxidánsként megakadályozza a káros oxidációs folyamatokat a szervezetünkben, védi a sejteket és a szöveteket.

Megakadályozza a szabad gyökök képződését, csökkenti a lipid- és koleszterinszintet, helyreállítja a kolinészteráz aktivitást. Erősíti az immunrendszert, különösen a makrofágok stimulálásával, amelyek segítenek a salakanyagok eltávolításában a szervezetből.

További cikkek
Add a comment
Comment