•  aug. 16, 2022

Sör a fogyókúra alatt

Magdalena Magdalena
Sör a fogyókúra alatt

És meg is eszik, így nem csoda, hogy van sörsörlé - magyarázta Tibay Rózsa. Mint mondta, egy közönséges félliteres üveg sör kalóriát tartalmaz, egy jobb német sör kalóriát tartalmaz. Négy üveg diétás sör a gyártó szerint annyi kalóriát tartalmaz, mint egy szelet kenyér. Mivel egy szelet fehér kenyér kalóriát tartalmaz, ez azt jelenti, hogy egy üveg diétás sör csak 37,5 kalóriát tartalmaz.

Elrohantunk a közeli kocsmákba, hogy elmondjuk a sörivóknak a jó hírt, de furcsa módon senkit sem döbbentettek meg a számításaink. Minden a karakterről szól. Nekem nem kell diéta, annyit eszem és iszom, amennyit akarok - mondta ma délután egy kocsmában Fetter Sándor, egy lúdtollas vendég. Bartók Györgyi, a Három Muskétás söröző pultosa elmondta, hogy azok a fogyókúrázók, akik sok sört isznak, nem mondanak le a megszokott márkájukról. Úgy véli, hogy a sör egy bizonyos mennyiség után mindenkit elhízásra késztet. Az igazán nagy ivók minden délután megisznak egy pohár sört, és mindannyiuknak sörhasa van.

A személyi kölcsön felvétele nem mindig ugyanaz, mivel a bankok ajánlatai jelentősen eltérhetnek egymástól. Így nem lesz túl kalóriaszegény.

Mivel a fehérjebevitel van a legnagyobb hatással a testalkatunkra, és mivel az alkohol is csökkentheti az izmok fehérjeszintézisét, egy kicsit több fehérjét fogyasszunk a szokásosnál, hogy minél jobban elkerüljük az izomlebontást. Ha többet szeretne olvasni a fehérjéről és annak fontosságáról, kattintson ide. Most felmerülhet a kérdés, hogy ha egy adott napon kevesebbet eszel, nem fog-e a pia erősebben hatni rád. Ha ezt el akarja kerülni, akkor érdemes a buli előtt nagyobb étkezést beiktatni, vagy elegendő kalóriát hagyni a buliban, hogy az alkohol felszívódhasson.

Ezt azért is érdemes megtenni, mert sokan éhesek az alkoholfogyasztás után. Ha edzés után alkoholt fogyaszt, a glikogénraktárai nem töltődnek fel ugyanolyan mértékben, mintha nem ivott volna. A glikogénraktárakról és a szénhidrátok szerepéről bővebben ide kattintva olvashat. Edzés előtt nem szabad alkoholt fogyasztani, mert jelentősen ronthatja a teljesítményt, és ha nem tiszta a fejed, veszélyes lehet rád nézve. Ne feledd, sportolóként és egészségtudatos emberként is ihatsz néha alkoholt, de légy okos, és ebben a cikkben megtanultuk, hogyan legyél okos.

Cikkeink kizárólag tájékoztató és oktatási célokat szolgálnak, és nem tekinthetők orvosi tanácsadásnak. Ha kétségei vannak, kérje ki egészségügyi szakember tanácsát, mielőtt étrend-kiegészítőket szedne, vagy jelentős változtatásokat eszközölne étkezési szokásaiban.

A testmozgás már több mint 6 éve a mindennapi életem része. Egy másik nagyon felismerhető sörmárka, de még mindig elég kalóriadús. Vannak sokkal jobb alternatívák. A High Life nem árt - feltéve, hogy tudod, mikor kell telefonálni - ami ebben az esetben egy sör után van. Bár nem túl kalóriaszegény, egy-két ilyen sör elpusztítása nem fogja teljesen kisiklatni a fogyási törekvéseidet. Talán a legmeglepőbb sör ezen a listán. A Guinness íze jó, de kalóriatartalma a világos sör kategóriába tartozik.

A legjobb és legrosszabb italok, ha fogyni próbálsz

Ha egy amerikai stílusú lágert keres, amely nem roncsolja a kalóriabankot, akkor egy doboz Busch nem rossz választás. Frissítő, nem. Csak tartsd távol a sörpongtól, és minden rendben lesz.

A kalóriatartalma alig marad el, így versenyképes a legjobb világos sörökkel. Ezen a ponton ne ragadjon le a részletekben: csak válassza ki azt, amelyik a legjobban tetszik. A pénz szűkös. A Keystone light az egyik legolcsóbb sör a piacon - és szerencsére az egyik legalacsonyabb kalóriatartalmú sör is. Válassza ezt a sört, ha Budot iszik, de az eredetinél kalóriaszegényebb sört szeretne. Ez a sör sima, és 43%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos Yuengling Lager.

Ha kinyitsz egy Natty Lightot, úgy érezheted magad, mintha újra a főiskolán lennél, de ne hagyd, hogy ez elterelje a figyelmedet. Ha ezt az alacsony kalóriatartalmú sört iszod a nehezebb feladatok helyett, az segíthet, hogy újra beleférj a farmeredbe. Láttad a reklámokat, így valószínűleg mindig is érdekelt, hogy vajon jó-e a Michelob Ultra?

Ez a legjobb sör a fogyáshoz, mert mindezt kevesebb szénhidráttal teszi, mint legközelebbi versenytársa - és az íze is remek.

További cikkek
Add a comment
Comment