•  aug. 16, 2022

Sikeres fogyás történetek képekkel

Magdalena Magdalena
Sikeres fogyás történetek képekkel

A fogyókúrázóknak számos kihívással kell szembenézniük a szigorú diéta és a nehéz edzés során, ami elkedvetlenítheti őket, ha hiányzik a motivációjuk. Bár az interneten számos tipp található, érdemes megtalálni azt a diétát, amelyik a legjobban megfelel a szervezetednek. Hogy ízelítőt adjunk a kipróbált és bevált módszerekről, az alábbiakban egy bátorító fotósorozatot mutatunk be néhány olyan nő sikeres fotóiból, akik sokat fogytak. A sorozat főszereplői egy nap úgy döntöttek, hogy változtatnak. Kitartásuk lenyűgöző eredményeket hozott, sőt, a kollekcióban láthatsz néhány nőt is, akik leadott néhány kilót.

Így amellett, hogy példáikból megismerheti a diétákat, motivációt is kaphat a saját fogyásának folytatásához. Ehhez a cikkhez ajánljuk. Club Stories Podcast Shop. Home Fogyás Sikeres fogyástörténetek. Hogyan veszítsünk le több mint 20 kilót véglegesen. Nem könnyű megváltoztatni a gondolkodásunkat, és gyakran nehéz rávenni magunkat, hogy sportoljunk, vagy lemondjunk azokról a finom dolgokról, amelyek boldoggá tesznek minket.

Ha azonban egyszer meghoztuk a döntést, csak ragaszkodnunk kell a képekhez, és a siker követni fogja. Íme 10 olyan ember története, akik pont olyanok, mint mi. Csak néhány dolgon változtattak, és most már egészséges életet élnek, és leadják a felesleges súlyukat.

Kövesse példájukat és cselekedjen. Soha nem arról van szó, hogy mit mond a tükör, hanem arról, hogy mit érzünk. Régebben nagyon türelmetlen voltam, és folyamatosan ragaszkodtam a jojó-effektushoz, azt gondolva, hogy ha nincs látható eredmény, akkor az egész a semmiért volt. Annyira fájdalmas volt, hogy úgy éreztem, soha nem fogok felkelni a kanapéról, nemhogy 5 kilométert futni egyszerre. Próbálkoztam még néhányszor, de mindig volt valami kifogás: elfoglalt munka, meleg van kint, fáj a hátam. Aztán történt valami. Úgy éreztem magam, mint Forrest Gump, és amit elkezdek, azt be is fejezem.

Szóval elkezdtem futni, és nem volt semmi varázslat. Beiratkoztam egy edzőterembe, de olyan ijesztő volt, mindenki engem bámult. Aztán láttam, hogy itt mások is próbálnak fogyni és fitté válni, így egy hét edzés után sokkal motiváltabb lettem. Persze az elején nagyon unalmas volt, és csak 20 percig tudtam csinálni. Futottam egy kicsit a futópadon, és aztán rájöttem, hogy egyre több és több mozgást végzek.

10 ember, 10 történet: 10 nagyszerű fogyókúrás történet, hogy motiváljon téged

Megdöbbentő volt látni, hogy mennyi kalória van az ételekben, italokban, maréknyi chipsben, édességben és egyéb rágcsálnivalókban. Megdöbbentett, hogy mennyit ettem eddig. Aztán elkezdtem számolni, hogy mennyi kalória, zsír, rost és fehérje van abban, amit eszem, és a fogyás beindult. Rosszkedvű voltam, mindig fájt a fejem, depressziós és zaklatott voltam. Azt hiszem, cukorfüggő voltam, ez a méregtelenítés ráébresztett erre. Heteken belül könnyebb lett. Abbahagytam az egészségtelen ételek fogyasztását, minden nap 2 tojásfehérjével kezdtem a napomat.

Ebédre salátát ettem, vacsorára pedig húst és zöldséget. Néha megengedtem magamnak egy minimális mennyiségű chipset, de ennyi volt. A magazin kegyetlen és szívszorító volt. Néha kerékpározás, futás vagy kötélugrás volt.

Heti egy napot falmászással is foglalkozom. Kalóriakövetőt is használok a kalóriák vagy makrók követésére a fenti beállításokkal. Maga a kalóriacsökkentés eleinte elég furcsa volt, de mostanra elég könnyen tudom tartani a kitűzött célokat, ami nagyrészt a már megreformált étrendünknek köszönhető.

A feleségem vegetáriánus, így az én étrendem többnyire húsmentes, és csak ritkán adok hozzá húst.

További cikkek
Add a comment
Comment