•  aug. 16, 2022

Rubint réka 40 perc extra zsírégetés

Magdalena Magdalena
Rubint réka 40 perc extra zsírégetés

Rubint Réka - Alakreform! Angyalok - DVD

Lamb gondoskodik a zenéről. Kikiáltási ár: csökkentett ár az első kiadásból. Előző ár: a kampányt megelőző 30 nap legalacsonyabb ára. Még nincsenek termékek a kosarában. Elfelejtette a jelszavát. Vagy jelentkezzen be a kacsa facebook vagy google fiókjával.

Jelentkezzen be Facebook-fiókjával. Bejelentkezés 40 Google-fiókkal. Természetes személyként.

Zsírégető gyakorlatok a hasizmok és a farizmok számára: 7 a legjobb edzések közül

Jogi személyként. Film Életmód Egészség és gasztronómia. Rubint Réka Minute - Alakreform. Béres Alexandra A legjobb alakod DVD az elmúlt évek legsikeresebb gyakorlataiból tartalmaz válogatást. A program 40 perces, a comb, a fenék és a has számára kiegészítő gyakorlatokkal, így az edzés időtartama akár egy órára is meghosszabbítható.

A testmozgás egyszerű és szórakoztató módja a Zumba DVD-sorozat kipróbálása. A zumba zsírégető, állóképességi és tónusjavító gyakorlat is.

A Beachbody Insanity egy kéthónapos intenzív edzés, amely az egész testet megmozgatja. Nehézsége miatt haladó edzőknek ajánlott, de nem ajánlott azoknak, akiknek ízületi problémáik vannak, vagy akik jelentősen túlsúlyosak. A cikkhez ajánlott. Club Podcast Shop. Zsírégető gyakorlatok hasizomra és farizomra: a 7 legjobb fitness DVD a piacon.

További cikkek
Add a comment
Comment