•  aug. 16, 2022

Regenor fogyás tapasztalat felvidék

Magdalena Magdalena
Regenor fogyás tapasztalat felvidék

Sokan nem tudják, hogy a bélfal sejtjei jelentős mennyiségű szerotonint termelnek, amely szabályozza a hangulatot. Ha a bélrendszerünk tiszta, nemcsak a tápanyagok felszívódása javul, hanem a bélben lévő hasznos baktériumok összes funkciója is.

Egészséges életmód - Biocom Lifestyle Choice regenerátor a teljes életért

A belső tér megtisztítása a külső térben is tükröződik. A bőr, a körmök és a haj élénkebbé válik, mivel a méreganyagok kiürülnek, a vitaminok és ásványi anyagok pedig jobban felszívódnak. A 10 napos kezelés nagyon kényelmes és hatékony. Az Intestinal Cleanse 20 tasakos kiszerelésben kerül forgalomba, amely 10 fehér, átlátszó tasakot és egy teljesen átlátszó tasakot tartalmaz.

Reggel beveszi a fehér tartalmat, ami 5 tablettát jelent, este pedig az átlátszó tartalmat, ami 4 tablettát jelent. Nincs szükség különleges diétára, csak sok folyadékra, de ez megteszi a hatását. Itt fontos megjegyezni, hogy ez nem hasmenés elleni gyógyszer, de híg székletürítés tapasztalható.

Az első öt napban megbizonyosodtam arról, hogy amit csinálok, az teljesen rendben van. Mintha kicseréltek volna. A tíz nap alatt napról napra eltakarítottam minden olyan dolgot, ami nem oda tartozott. A végeredmény az, hogy jól érzem magam, jobban működöm, és 1,5 kilót fogytam. Nincs mitől félni vagy örülni; abban az értelemben, hogy ez a fogyás nem látható, azaz nem látszik, csak a mérleg mutatja. Ez azt jelenti, hogy az átlagember naponta egy kilónyi hulladékot visz magával, hogy szépen fogalmazzunk, köszönhetően a megfelelő táplálkozásnak és bélműködésnek, és persze a tiszta és megfelelő vízbevitelnek; tisztító gyógynövények a javából!

Humorosan elmagyarázta a kúra menetét, és hasznos tanácsokat adott mindenkinek. Az előadás végén lehetőség nyílt a tisztított víz megkóstolására, sőt, egy igazán frissítő, flavonoidkomplexummal készült italt is kóstolhattunk. A személyzet szívesen válaszolt a kérdésekre, amelyekből sok volt. Hálás vagyok a csapatomnak, hogy segítségükkel és támogatásukkal ismét sok embernek tudtuk megmutatni a Biocom világának fantasztikus lehetőségeit.

A döntés mindig az Ön kezében van. A Reg-Enor tapasztalatainak megosztása a nyilvánossággal. Külön köszönet Simonics Évának és Vangel Mónikának a kiváló szervezésért és Szabó Zsigmondnak a fantasztikus előadásért. Remélem, hogy a közeljövőben több hasonló eseményen is részt vehetek. Egy másik dolog, ami felkeltette a figyelmemet, az a víz szennyezettsége volt, amit nap mint nap iszunk, és amire senki sem gondol. A témával kapcsolatos előadás kiemelte, hogy a megfelelő berendezésekkel megtisztított víz mindenki számára elérhető a Biocom fordított ozmózis szűrőrendszerén, a Lourdes víztisztító berendezésen keresztül.

Nagy megtiszteltetés volt részt venni ezen a Reg-Enor estén, ahol személyesen érintkezhettem ennyi pozitív emberrel, és élőben hallhattam a Géniusz-díjas reflexológust és feltalálót, Szabó Zsigfridöt. Szeretném megköszönni szponzoromnak, Tóthová Melindának a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a rangos eseményen. Vangel Mónika, 5. Vangel Mónika ragyogó előadást tartott, amely méltó volt hozzá. Az estét Sántha-Köles Viktória egyszerű és szimpatikus előadása is feldobta, aki a tiszta víz fontosságáról beszélt.

Örülök, hogy részt vehettem benne. A Reg-Enor energetizálása rengeteg energiát ad, elképesztő, hogy mennyit tudok dolgozni. Nem tudom, mi van benne, de nem is érdekel. A Reg-Enor egy nagyszerű tisztítókúra, 36 kilót fogytam és remekül érzem magam. A filmnek készül a folytatása. Folytatás: mínusz 20 kiló. A fuldokló ember az utolsó szalmaszálba kapaszkodik - tartja a mondás, és ez igaz, mert az én esetemben sem volt ez másképp, sajnos vagy szerencsére. A szlovákiai jó első tapasztalatok után a nő a Vasi kirendeltségen talált odaadó segítséget Pálf Katika és Kisi Gergely felvidéki túravezetőktől.

És persze a Reg-Enorban és a hozzá kapcsolódó étrendben, amely lehet húsban és zsírban gazdag - és a testmozgásban. Sok szerencsét. Új utat keresve Szeptember elején váratlanul felszíni trombózist kaptam a hátamon, amelyet erős antibiotikumokkal és más gyógyszerekkel nem lehetett gyógyítani. Kerestem és kutattam az alternatív kezelések után, és így találtam információt.

A váratlan betegség kissé visszavetette a dolgot, mivel akkor már önellátó voltam. Két hét kezelés után a tünetek enyhültek - nem jelentek meg újabb gyulladásos csomók, a fájdalom elviselhetővé vált, a duzzanat csökkent. A megújulás 5 hónapja után azonban több energiám volt, jobban éreztem magam, nem voltam fáradt, és nem éreztem, hogy szükségem van a testmozgásra. Észrevettem, hogy a súlyom nem változott, se felfelé, se lefelé.

További cikkek
Add a comment
Comment