•  aug. 16, 2022

Regenor diéta mikor indul be a fogyás

Magdalena Magdalena
Regenor diéta mikor indul be a fogyás

Korábbi diéták és súlygyarapodás 14 éve, a fiam születése óta nem fogytam, és számos fogyókúrás kísérletet kipróbáltam. Valójában minden egyes diéta után többet híztam, mint amennyit fogytam. Amikor hazajöttem a munkából, minden nap fáradtnak éreztem magam. Felkészülés a Biocom termékekkel Már a következő hónapban időpontot kértem Dr. Kodori Judithoz, aki egy vizsgálat után elmondta, hogy milyen termékeket kell használnom, mielőtt elkezdeném a Reg-Enor kezelést.

Mire időpontot kértem az orvostól, már eldöntöttem, hogy mindenképpen követni fogom a kúrát. A következő, a Biocom hálózaton elérhető termékeket kezdtem el használni. Ezt követően az étkezési terv követése soha nem jelentett problémát, mert soha nem voltam éhes az időszak alatt, és nagyon finom ételeket ettem.

Különböző finom ételekkel sikerült leolvasztanom a kilókat. Mindent betartok, amit előírnak, és nem eszem semmi olyat, ami tilos. Őszintén szólva egyáltalán nem reménykedem benne, pl. a méregtelenítéshez türelem kell. Mindenkit arra biztatok, hogy legyen türelmes, kitartó és adjon időt a fogyás beindításához, mert először el kell kezdeni kiöblíteni a méreganyagokat a szervezetből. Gondoljon bele, mennyi méreganyag halmozódott fel mondjuk 50 év alatt, és ezeket meg kell szüntetni.

Nekem másfél hónap kitartás kellett hozzá, de kifizetődött, mert beindult a fogyás. Mivel azonban a máj az első hetekben nem termel elegendő epesavat, amelyhez ezek a káros anyagok meg tudnának kötődni, így azok a májból visszakerülnek az artériás hálózatba, besűrítve a vért, természetes, hogy a vérnyomás ennek következtében egy higanymilliméterrel emelkedhet, ritkán többel. Ha azonban elegendő kacsa-, liba- vagy sertéshúsból származó zsiradékot fogyasztunk, az biztosítja az epehólyag megfelelő kiürülését és az epevezeték hosszan tartó megnyitását, ami lehetővé teszi, hogy a káros anyagok az epesavhoz kötődjenek és távozzanak a szervezetből, ami a vérnyomás lassú normalizálódásához vezet.

A kulcs az, hogy minél több zsíros vagy zsíros ételt fogyasszunk szalonna, kolbász, kolbászkenyér vagy étkezésenként egy evőkanál zsíros szósz formájában. A zsiradékot mártásban, levesbe keverve, második fogásként vagy akár pirítósra kenve is fogyaszthatjuk. Közismert tény, hogy sokan jó eredménnyel alkalmazzák a különböző fogyókúrás módszereket, de amint abbahagyják a módszerek alkalmazását, gyorsabban visszahíznak, sőt, több súlyt szednek fel, mint amennyit le tudtak adni.

Tapasztalatok - Olvadó kiló zsír, zsírégetés és zsírvesztés

A kérdés az, hogy miért. Ezekkel a módszerekkel kilókat veszítesz bizonyos szövetekből, sok vizet veszítesz, de a méreganyagok a szövetekben maradnak. A szövetekben koncentrálódó méreganyagok hatására a máj zsírt termel, és a méreganyagokat ott tárolja, ami a testsúly visszaesését okozza. Ha a máj epefunkciója nem működik, a méreganyagok nem tudnak kiürülni. A máj ezután az izomszövetből zsírt készít, és ott tárolja a méreganyagokat.

Ha a máj nem termel zsírszöveteket, akkor ezek az anyagok az izmokban és az ízületek közelében raktározódnak el, ezért szenvednek manapság egyre többen az úgynevezett ízületi problémáktól, amelyeket semmilyen gyógyszer nem tud megszüntetni, mert valójában tünetek. A Reg-Enor segítségével ezek a káros anyagok eltűnnek, és az ízületi fájdalmak néhány héten belül megszűnnek. Mivel a káros anyagokat a Reg-Enor eltávolítja a szervezetből, a fogyás után nem jelentkezik a jojó-effektus. Van azonban néhány dolog, amit a kezelés után meg kell tennie. Tartsa fenn a máj és az epe megfelelő működését, ne terhelje túl a máját túl sok méreganyaggal, és az epe működése lelassul.

Próbálj tiszta ételeket enni, vásárolj megbízható helyről, főzz, amit tudsz, sült marhahúst, házi zsírokat, házi savanyúságot stb. Kerülje a toxinokat, adalékanyagokat, tartósítószereket. Ne fogyasszon olajat, margarint, olajos magvakat, tejtermékeket mérsékelt mennyiségben, állati zsiradékot legalább napi 2x grammot fogyasszon, és csak zsírral főzzön.

A Reg-Enor kezelés kezdetén az epe és az enzimek hatására a perisztaltika felgyorsul, a bél percenként háromszor összehúzódik, így a széklet szárazabb lesz, mert a bélmozgás kipréseli a vizet, és ha nem eszünk elég rostot, székrekedés léphet fel. Egyes embereknél az epe- és enzimtermelés nagyon gyenge. A Reg-Enor és a zsír miatt nagy mennyiségű epe termelődik, a papilla sokáig nyitva marad, ami sok enzim kiválasztását okozza, és az epe a méreganyagok kiválasztására szolgál.

Ez a két hatás az első héten felváltva okozhat hasmenést és székrekedést. Az IBS-ben a fekélyes vastagbélgyulladás és a Crohn-betegség általában hasmenést okoz, és a széklet körülbelül 6 hét alatt normalizálódik.

A felsorolt betegségek teljesen gyógyíthatóak, mert az epe és az enzimek hiánya okozza őket, és ha ezek maximális termelését beindítjuk, akkor meggyógyítják a bélrendszert. A wellness tanfolyam egy hónapig tart. Súlyos betegségek esetén ez 0,5 hónap. A bőröm szebb és simább. Az algák a Föld egyik legősibb életformái, és az előrejelzések szerint már 3 milliárd éve léteznek. Tökéletes arányban tartalmazza a szervezetünk számára szükséges tápanyagokat: természetes A- és K-vitaminokat, aminosavakat, zsírsavakat, számos ásványi anyagot, nyomelemet, káliumot, kalciumot, vasat, magnéziumot, szelént stb.

A táplálékkiegészítők minden egyes személy számára ajánlottak. Véleményem, tapasztalatom és tanácsaim egy másik csoportba kerültek!!!

További cikkek
Add a comment
Comment