•  aug. 16, 2022

Ph csoda fogyás lúgosító ételreceptek

Magdalena Magdalena
Ph csoda fogyás lúgosító ételreceptek

A fehér lisztet helyettesítse teljes kiőrlésű liszttel és barna rizsliszttel. Fehér kenyér helyett vásároljon teljes kiőrlésű tönkölybúzakenyeret élesztő nélkül. Vagy vegyen barna rizst fehér rizs helyett. A fehér cukrot teljesen ki kell iktatni az életünkből, és minden diétázónak mindenféle cukrot, például barna cukrot, kukoricaszirupot, juharszirupot, mézet stb. kell használnia. Ha valaki le akarja szoktatni a gyermekét a cukorról, elkezdhet mézet vagy szirupokat használni, és hetente egyszer vagy kétszer készíthet ételeket vagy pékárukat ezekből az összetevőkből.

A legmegfelelőbb természetes édesítőszer a stevia, amelyet érdemes bioboltban beszerezni, és folyamatosan próbálgatni, hogy kikísérletezhesse a megfelelő adagolást, és hozzászokjon a használatához. Erről az édesítőszerről később bővebben.

Burgonya. Ha lehetséges, kerülje a régebbi burgonya fogyasztását, és igyekezzen minél több friss újburgonyát vásárolni. Próbáljuk meg sütve, párolva vagy sütőben sütve fogyasztani őket, és próbáljuk meg minél előbb elkerülni az olajban sütést. Javasoljuk, hogy hetente 1-3 alkalommal fogyasszon.

PH csoda lúgos receptek - Zsigovics Judit

Próbáljon meg több lúgos gabonafélét enni a burgonya helyett, a lúgos gabonafélék, mint például a köles és a quinoa a köleshez hasonló kis szemek, amelyek lúgosak. Hagyja ki a sertés- és marhahús fogyasztását, és váltson antibiotikummentes csirkére és pulykára, a lehető legjobb választás pedig a hal. Grillezze vagy süsse a húsokat, és lehetőleg savanyító mártások, mártások vagy panírozás nélkül fogyassza őket.

Kerülje a felvágottakat, mivel azokban sok a savasító, mesterséges és vegyi anyag. Különösen a gyermekek nem kaphatnak ilyen termékeket. Manapság a paszternák már nem elsősorban húsból készül. Néhányuk íze megtévesztően hasonlít a közönséges májpástétoméhoz.

Zsigovics Judit: lúgos receptek a PH csodából

Győződjön meg róla, hogy ezek a termékek élesztőmentes. Az ízletes tönkölybúzakenyér ezzel a zöldségpasztával, paradicsommal és paprikával megkenve remek uzsonna az iskolában. A tojást lehetőleg kerülni kell, vagy csak nagyon-nagyon ritkán, mivel az egyik leginkább savasító hatású élelmiszer. Tejtermékek. Én a mozzarellát vagy a feta sajtot ajánlom, amelyek frissebb, nem annyira erjedt, rothadó sajtok. Próbálja ki a gabonatejet; a tönkölybúza tej különösen jó, de adhat a gyermekeknek rizstejet is.

Ha lehetséges, vásároljon cukormentes fajtákat. A margarin fogyasztása nagyon káros az egészségre, ezért vásároljon hagyományos bio vajat, vagy még jobb, ha növényi zsírokat. Ezek mind elérhetőek bioboltokban vagy bioboltokban, a vásárlásról később. Kerülje az erősen savasító ételeket, például az alkoholt, ecetet, savanyúságot, mustárt, ketchupot, fagylaltot, mogyorót, kukoricát, gombát, mesterséges édesítőszereket, szénsavas, cukrozott gyümölcsleveket, üdítőket és szódát.

Ezenkívül különös figyelmet kell fordítanunk két mesterséges összetevőre, amelyeknek soha nem szabadna az élelmiszerekben szerepelniük: az E aszpartámra és az ízfokozó nátrium-glutamát E-re. Ezekről később bővebben fogok írni. Aki például teljesen függő, és naponta kávét iszik, annak - amilyen gyorsan csak lehet - csökkentenie kell a napi kávéfogyasztást. A reggeli kávé - különösen éhgyomorra - a legrosszabb dolog, amit tehetsz. A szervezetünk finom, lúgos folyadékra vágyik reggelente, de ehelyett olyan kávét kap, amely 10-szer savasabb, mint amire valójában szüksége van!

Azok, akik minden nap kávét isznak, próbáljunk meg minél hamarabb lemondani róla. Az életmódváltás nagyban hozzájárul a függőség kezeléséhez, és többé nem fog hiányozni ez a savas stimuláns. Azoknak, akik csak azért isznak kávét, mert jó íze van, és jó keverni és inni, ajánlom, hogy próbálják ki a tönkölykávét vagy a gabonakávét, amelyek bioboltokban kaphatók. Az íze kicsit más, de meg lehet szokni, és remekül helyettesíti a kávét tejeskávé formájában. Egy próbát mindenképpen megér!

Idővel rájöhet, hogy jobban szereti, mint a hagyományos kávét, mert kevésbé savas és lágyabb az íze.

További cikkek
Add a comment
Comment