•  aug. 16, 2022

Nők fogyás hasi zsírból

Magdalena Magdalena
Nők fogyás hasi zsírból

A nyugati étrend tizedannyi rostot tartalmaz, mint a keleti hagyományos és őshonos étrend. De mi a rost. A rost a női táplálék emészthetetlen mikroszkopikus összetevője. Ezt nagyrészt növényi tápanyagforrásokból, zöldségekből, teljes kiőrlésű gabonafélékből és gyümölcsökből nyerheted. Mivel nem tudjuk megemészteni őket, a bél teljes hosszában végigmennek rajtunk. Felszívják a vizet, javítják a súlycsökkentő bélműködést és segítenek a bélfal tartós tisztán tartásában.

A rost tehát nemcsak a hasi zsír ellen küzd, hanem a nagy has ellen is. A hasi zsír egyben pszichológiai védőháló is.

Itt is sok stressz halmozódik fel, mégpedig a mellékvesék folyamatos stimulációja révén, a kortizol és az adrenalin túlzott termelődése miatt. A stresszel való megbirkózás nemcsak az elmének tesz jót, hanem a gyomor ellen is bevethető. Nem a stressz csökkentéséről van szó, mert stressz mindig lesz, hanem a megküzdési készségek javításáról. Erre számos technika létezik, mint például a relaxáció, a hobbikra szánt idő vagy a kognitív terápiák. Tudod, hogy ez mennyire befolyásolja az életedet, ezért tudod, hogy mennyire kell beavatkoznod, de ne feledd, hogy ez a te életed, és időt kell szakítanod magadra.

A mellékvesék támogatásához az is fontos, hogy elegendő B-vitaminhoz jusson. A B1-, B2-, B3-, B6- és pantoténsav vitaminok talán a legfontosabbak, de a B-vitaminok csoportjában egyetlen vitamint sem lehet figyelmen kívül hagyni. A megfelelő pajzsmirigyműködés szintén kulcsfontosságú. A pajzsmirigyhormonszintet is legalább hetente egyszer ellenőrizni kell a hasi zsír eltüntetése érdekében. Ha ezek normálisak, a megfelelő pajzsmirigyműködést jóddal, szelénnel, cinkkel és akár tirozinnal is támogatni kell.

A testmozgásnak minden zsírégető módszer részét kell képeznie. Egyetlen diéta sem működik edzésprogram nélkül, és nincs edzésprogram diéta nélkül. De melyik gyakorlatot válasszuk. Legyen szó kardió vagy intervallum edzésről, győződjön meg róla, hogy rendszeresen végzi. A cél nem a has elégetése, hanem általában a zsírégetés, amit az alapanyagcsere-ráta növelésével érhetünk el, és ezt megfelelő és rendszeres testmozgással érhetjük el. Az intervall edzés valószínűleg a leghatékonyabb módja a hasi zsír elleni küzdelemnek, de nem biztos, hogy mindenkinek megfelelő.

Ha azonban egyenletesebb kardióedzés mellett dönt, akkor is érdemes intenzív intervallumokat beiktatni. Ha például futsz, iktass be sprinteket. Sajnos az anyagcserezavarnak különböző fokozatai vannak, és az első hét az, amikor a diéta és a testmozgás nem elég. Ebben a szakaszban nem teljesen értelmetlen az anyagcsere fokozása érdekében kiegészítőket, speciális vitaminokat, gyógyteákat stb. szedni. Az inzulinérzékenység csökkenése is eljuthat arra a pontra, amikor gyógyszeres kezelésre van szüksége. Ha ez a helyzet, akkor az orvosi fejlesztéseket el kell fogadni és ki kell használni. Érdemes minél előbb beavatkozni, legfeljebb azt sugallni, hogy a kezelés csak átmeneti.

Sok esetben a megfelelően betartott helyes étrend és a fehérpenész zéró toleranciája hozhatja meg a várt egyensúlyt, ami a gyógyszeres kezelés elhagyásához vezethet. Ha az Ön egyéni örökletes tulajdonságai olyanok, hogy hasa van, a zsír csökkentése nem mentség. Ennek jelenleg ismert legbiztonságosabb módja a barlangi zsír csökkentése.

Ez a módszer nem egy módszer a szélsőséges hasi zsírfelesleg eltávolítására. Ez még csak nem is egy módszer a zsigeri zsír kezelésére, tehát az egész has kezelésére.

10 módja annak, hogy elveszítse a hasi zsír

A barlangi zsírbontás egyértelműen a bőr alatt maradó zsír megformálására szolgáló módszer. A módszer a zsírsejteket két-három centiméter mélyen célozza meg, elpusztítja őket és csökkenti a térfogatukat, így az izmokat körülvevő zsírpárnák tartósan elvékonyodnak. Nemcsak a hasadat karcsúsíthatod, de még a kockákat is kihozhatod, ha megfelelően erősíted az izmaidat. Amikor az ember lánya eléri a menopauzát, és hízni kezd, magától értetődik, hogy az első lépés az életmódváltás a menopauzás elhízás megelőzése érdekében.

Testmozgás, sport,. A kavitációs zsírleszívó készülékek népszerű választásnak számítanak azok számára, akik tartós fogyást szeretnének elérni.

További cikkek
Add a comment
Comment