•  aug. 15, 2022

Napi hány kalóriával lehet fogyni

Magdalena Magdalena
Napi hány kalóriával lehet fogyni

A fogyás semmi, már hat hónapja. Még a főnököm is minden egyes nap elmegy az edzőterembe, és másfél órán keresztül súlyokat emel, guggol és fekvőtámaszokat végez. Aztán mindenhová autóval jár, ami azt jelenti, hogy a nap további 23 órájában ül, áll vagy fekszik, és a legjobb esetben is csak gyalog megy el az autójától az irodájáig vagy az otthonáig.

Fogyni sem tud. Szerintem sokkal kevesebbet eszel, mint amennyire a szervezetednek szüksége van, nekem is ugyanez volt a helyzetem, ezért felhalmozódsz, tehát vagy csökkented a testmozgást, vagy többet eszel. Jó reggelt, hány kiló vagyok. Idén kg akarok lenni. Én a gyaloglással vagy a kerékpározással kezdeném. Talán egy könnyű Norbi pufi edzés. Anyukám ezt csinálja, és évek óta g diétázunk, kevésbé figyelünk a kalóriákra.

Ha tanácsra van szüksége, szívesen segítek, írjon nekem a v. Nem ismerjük a korát, magasságát vagy általános egészségi állapotát. A hosszú távú eredmények érdekében nem javasoljuk, hogy meghaladja a heti 1 kg-ot.

Napi kalóriaszükséglet kalkulátor

Egyetértünk olvasónkkal, ajánljuk a sétákat, egyre hosszabb és hosszabb idővel. A kerékpározást azonban jelenleg nem a szabadban gyakorolják, hanem inkább a szobakerékpározást, különösen a hátsó támaszos kerékpározást, esetleg egy finoman elliptikus trénerrel vagy úszással.

Ne terhelje túl az ízületeit más mozgásformákkal. Kérjük, adja meg a következő adatokat Nem: férfi nő Magasság. Férfi Nő Nő Nő Nő Nő Átnézve. Heti 3 x 45 perc könnyű gyaloglást nyugodtan beiktathat. Naponta sportolok és egészségesen táplálkozom, köszönöm szépen.

Napi kalóriabevitel a fogyás érdekében

Ha túl keveset eszel, az nem biztos, hogy jót tesz neked, de a fogyásban sem fog segíteni. Nekem sem segített sokat.

Napi kalóriabevitel: hány kalóriát kell bevinni, ha fogyni akarsz?

Anyák írták. A baba fejlődése. A baba éve. Betegség a terhesség alatt. Újszülött. Egészségügyi szakemberek. Egészségügyi kórházak. Életmód családi házak specialistái. Tapasztalati ajánlás. Egészséges test. Érdekes tények.

Egy filmsorozat. Gyermekgondozási gyermeknevelési szakértők. Gyermeket vár. Karácsonyi tippek. Karrier az üzleti pénzügyi jog szakértői. Állatgondozás. Kisgyermekkori fejlődés. Köhögő csecsemők. Gyermekkönyvek.

További cikkek
Add a comment
Comment