•  aug. 15, 2022

Mit sportoljak ha fogyni akarok schobert norbi

Magdalena Magdalena
Mit sportoljak ha fogyni akarok schobert norbi

Az első héten 6 kilóról 3,2 kilóra mentem, amikor valószínűleg ideje volt vizet veszíteni. Ezután a fogyás egyszerűen megállt, kb.

Norbert Schobert

Igen és nem. Ha a Nemről van szó, a változás hónapokig tart, dolgoznod kell azon, hogy jól érezd magad, és ha nem látsz azonnal eredményeket, az nem jelenti azt, hogy valamit nem csinálsz jól. Így hát folytattam anélkül, hogy elkeseredtem volna.

Szerintem a sport a legfontosabb dolog. Úgy gondolom, hogy egy olyan diéta, amivel két hét alatt tíz kilót fogysz, valószínűleg nincs ott, de aztán meghalsz, és nem tudod folytatni, és visszahízol mindent. Higgye el, ha lenne több ezer dollárom, az összes cikk, amit a különböző diétákról olvastam, és az összes alkalom, amikor részt vettem valamelyiken, milliomos lennék. Nagy tapasztalattal rendelkező emberként őszintén mondhatom, hogy ez a legtartósabb diéta, amit valaha is követtem.

Recept vagy hozzávaló keresése

Nagyjából arra a következtetésre jutottam, hogy az élet szénhidrát nélkül elég jó, és sokkal jobb, mint zsír nélkül. Csak az ételek élvezeti értékét tekintve. Egy finom füstölt csirke sajttal és sonkával, akár salátával is, sokkal jobb, mint a natúr hús és a natúr rizs.

Az, hogy a cukormentes tejszínhab nem tiltott, zene a fülemnek. Oké, oké, mondhatjuk, hogy a ketózis rendszer egy létező rendszer, a fogyáshoz már nem kell kitalálni, hogy mit tud ehhez hozzátenni Schobert Norbi. Nos, többnyire megtarthatod egy, két vagy három hónapig, három hónapig mindenképpen ketózisban tarthatod, és utána alacsony szénhidráttartalmú diétán pihenhetsz.

Másrészt van egy könyv, így nem kell minden információt az interneten előásni. Ha valamit nem értesz, megnézed, lehet a polcodon, a konyhádban vagy bárhol. Aztán ott van az otthoni főzés lehetősége. Igen, így van. Az egész napos és egész heti menü nem olcsó. De még mindig elkezdheted kiszámolni, hogy ha a szokásos alapanyagokat vásárolod, amiket sok helyre elmész vásárolni, a piacra, időt töltesz főzéssel, időt töltesz konzerválással, akkor tényleg sokkal olcsóbban tudod beszerezni.

Mindenesetre egy forintért ebédet rendelni szerintem mindenképpen megéri, és januártól - amikor újra indulnak a szállítások - mindenképpen ezt a változatot fogom választani.

Az ételek változatosak és ízletesek. Jó, hogy néha a KETO változat olyan dolgokat készít, amiket egyébként nem ennél, például egy jó milánói vagy egy tésztasaláta. Ilyenkor életmentőek. Valamint édességeket, amelyeket meglepően bőségesnek találtam az arányban. Például a muffinok és a brownie-k néha egy barátomnál kötöttek ki, mert nem akartam annyi édességet. Gyanítom azonban, hogy azért van napi két desszert az étlapon, mert Norbi és Norbie tudják, hogy van, aki kéri, és ez segít abban, hogy ne akarjon egy másik napon a cukrászda kirakatában ragadni.

A harmadik dolog, ami segít, az az alkalmazás. Ezen a ponton őszintén be kell vallanom, hogy még nem használtam. Először is, nagyon jó, ha nem napi menüt eszel, így nyomon tudod követni a pontokat és a mozgást. Mivel napi menüt ettem, nem volt rá szükségem, és megszoktam egy másik alkalmazást, ahova ezernyi saját ételt teszek fel, így nem akartam lemondani róla.

Mindezek után bárki, aki nem kötődik egy másik alkalmazáshoz, használhatja az Update Keto alkalmazást, és szerintem ez egy igazán nagyszerű ötlet. Persze nem ez az utolsó kérdés, hiszen az érzelmi, mentális és fizikai állapotod is fontos, ha a diéta ennyire meghatározó az életedben több hónapon keresztül. Sokféle történetet olvastam, egyesek jelentősen alacsonyabb energiaszintről számoltak be, másoknak hetekig fájt a fejük és influenzaszerű tüneteik voltak. Azt hiszem, ez teljesen egyéni, ezért nem tudok határozott következtetéseket levonni, csak azt tudom elmondani, ami velem történt.

Az első két nap pokolian fájt a fejem és hihetetlenül fáradt voltam, ami szerintem annak is köszönhető, hogy a kezdés előtti napon körülbelül egymillió gramm szénhidrátot ettem. Nem hiszem, hogy ezt kellene tenned. Adjon magának egy napot, hogy fokozatosan csökkentse a szénhidrátok mennyiségét, és valószínűleg nem fogja olyan stresszesnek találni az átállást. Az első két nap fejfájása után nem éreztem semmi különbséget.

Norbert Schobert a fórumon

Nem voltam fáradtabb, talán az első két hétben voltam fáradtabb, de azt hiszem, ez a kávémegvonás miatt volt, erre még visszatérek. Ingerlékenyebb, rosszkedvűbb voltam, nem tudom megmondani, a körülöttem lévő emberek nem említették, a főnököm csak azt mondta, hogy egyszer-kétszer tűntem egy kicsit sápadtabbnak, gondolom, azokon a napokon nem volt rajtam smink, hahaha.

A karácsony előtti hetek ingerlékenysége szerintem kiszámítható, és amúgy is mindent eltúlzok, szóval ezt sem nevezném extrának. Norbi szerint az alkohol nem feltétlenül tilos.

További cikkek
Add a comment
Comment