•  aug. 15, 2022

Mikor kezdek fogyni a regenorral

Magdalena Magdalena
Mikor kezdek fogyni a regenorral

Miért nem kezdenek el fogyni az emberek a diéta első néhány hetében. Ambróz Nóra. Házi kenyerek, péksütemények. Eredeti - Természetes - Házi készítésű.

Mennyi súlyt lehet veszíteni a Regenerátorral. Mit együnk?

Kerek sötétkék csillag Swarovski® kristály nyaklánc. Lúdanyó szakácskönyv 2. Fogyókúrás nyaklánc édesvízi gyöngyökkel és cirkónium kristályokkal. Cirkónia kristály angyalszárny medál ezüst nyaklánc. Szikrázó csepp kristály aranyszínű nyaklánc. Édesvízi gyöngy fülbevaló csepp alakú ezüst foglalat. Kis víztartály nőknek.

6 hetes Reg-Enor kúra - 10 kg leadása

Házi tejtermékek. Anya szakácskönyvcsomagja. Kézzel készített zöld és rózsaszín Swarovski® kristály nyaklánc. Édesvízi gyöngy fülbevaló kocka kristályokkal és téglalap alakú foglalattal.

Fehér cirkónium kristályos fülbevaló. Sikeres fogyókúrás módszerek nők számára. Nem csoda, hogy eltávolodtunk egymástól. Az utóbbi néhány évben azonban negyedévente összejövünk vele és néhány másik barátnővel egy-egy traccspartira. Az utolsót kihagytam a fogyókúrás klubunk miatt. De a sors úgy hozta, hogy másnap összefutottunk egy bolt előtt, és én igazoltam a távollétemet.

Eléggé meglepte, hogy fogyókúrázni járok, de azt is észrevette, hogy fogytam néhány kilót. Amikor megemlítettem a RegEnort, már akkor beugrott, mert a kertészbarátok klubjában, ahová jár, az emberek erről a csodaitalról beszéltek.

Pearl akkoriban Candida-diétán volt, és amikor megemlítettem, hogy a RegEnor mennyire segítené a kezelését, azonnal felcsillant a szeme. Így hát rendeltem neki egy kezdőcsomagot - négy üveg RegEnor -, és alig várta, hogy elkezdhesse a méregtelenítést.

Most 6 hét után találkoztunk újra - de a barátom 10 kilónyi maradékkal jött el a randira. Azonnal megkérdeztem tőle, hogy szenved-e, vagy könnyű volt. És hogy milyenek voltak a tapasztalatai. Pearl: Igen. Nagyon örülök, hogy kipróbáltam. Tudod, hogy a célom a Candida remisszió volt. Tisztában vagyok azzal, hogy 6 hét nagyon rövid idő a teljes eredmény eléréséhez.

Ez legalább hat hónapig tartana. De a javulás már látható, és ez reményt ad nekem. Én: És hogy milyen nehéz volt betartani a diétát. Pearl: Egyáltalán nem, bár az elején fogalmam sem volt, hogy mit fogok enni. De találtam egy nagyszerű weboldalt, amely ötleteket adott a napi menühöz.

Jelenleg egyedül élek, így nem volt nehéz dolgom.

További cikkek
Add a comment
Comment