•  aug. 15, 2022

Mennyi idő után látom magamon a fogyást

Magdalena Magdalena
Mennyi idő után látom magamon a fogyást

Gyorsan haladsz, és nem találod nehéznek. Az edzés most nem nehéz, de ekkor a pszichéd megkapja az első szaros pofont azzal kapcsolatban, hogy mit fogsz csinálni az edzőteremben az első edzésen. Megint csak az, hogy mennyit az első edzésen. A következőt. Persze, hogy megnézed magad a tükörben. Nem akarok túlozni, de esküszöm, hogy vannak olyan nők, akik egy 3 kilós súlyzó felemelése és egy 12 kilós súlyzó felrakása után elkezdik nézni magukat a tükörben, hogy lássák, látnak-e változást. És nem is tetted. Biztosíthatlak, hogy nem fogod látni, és hogy még jobban megnyugtassalak, a harmadik edzés után sem fogod látni. Ne nézz magadra a tükörben, és ne keress változást az első edzés után.

Ne nézz magadba, mert ez lélektanilag pusztító. Az emberi természet olyan, hogy ha erőfeszítéseket teszel, azonnali visszajelzést vársz arról, hogy amit csinálsz, annak van értelme, de sajnos nincs, és ha ezt megérted, akkor nem csüggedsz el az elején. Én is úgy látom, hogy szorosan kapcsolódik a türelemhez, de ez annak egy magasabb szintű változata. Itt már nem vékonyabb vonalakat vagy kevesebb zsírpárnát keresel a tükörben, hanem másoktól vársz megerősítést, ami általában egyetlen szóban összefoglalható, ami így hangzik.

Láthatod.

Choco Lite - Ez egy átverés. Felhasználói vélemények

Látom, hogy fogytam. És ennek mindenféle változata. Még a diéta elején járunk, de már napok óta tart. Szükséged van valakire, aki elmondja neked, hogy igen, ez látszik. Azonban soha ne felejtsd el, hogy a legtöbb ember rosszindulatú seggfej, és még ha látsz is minimális változást, ami 6 nap után kérdéses, a legtöbb ember még mindig nem fogja megmondani, hogy igen, láthatod, így a legjobb, amit tehetsz, hogy nem kérdezel.

Régebben én is elkövettem ezt a hibát. Amikor Molnár Peti edzett, a harmadik hét után megkérdeztem Petit, de látok valamit. Peti azt mondta, hogy ne kérdezzem, hogy ha eljön az idő, és kiderül, ő maga fogja elmondani.

Nem akarok olyasmit hallani, amit még nem érdemeltem ki, nem akarom, hogy olyasmiért dicsérjenek, ami nem érdemel dicséretet. Semmi értelme. Peti nem véletlenül egy kibaszott legenda. Mindig tudta, mit kell mondani, és mindenekelőtt szavak nélkül megtanított arra, hogy csak az érdemel dicséretet, akinek komoly tapasztalata és kitartása van.

Most már 8 napja tartod a diétát, és úgy gondolod, hogy csinálsz valamit, vagy elértél valami érdemlegeset. Ezeket a sorokat csak akkor fogod megérteni, ha már vagy 80 napja rajta vagy, és nem mentél túl mélyre.

Amikor túl vagy a napon, akkor látod az aktuális 8 napodat, és bőven van időd arra, hogy elgondolkodj magadban, hogy Úristen, mit csináltál 8 nap után, hogy a kibaszott semmiért kreditet kaptál. Ne kérdezd, hogy látszik-e. Ilyenkor látszik, nem akkor, amikor csak egy pillantást préselsz ki a másikból, amit persze nem lát, de nem akarnak megbántani, vagy csak azt akarják, hogy hagyd őket a picsába békén. És ez még mindig jobb eset, mert először is a saját dolgodat csinálod. Eltelt a nap, és most látod igazán az erőfeszítéseid eredményét. Látod a tükörben, látod a mérlegen, látod a ruháidon, és a férfi barátaid is észrevették, hogy lefogytál.

A legtöbb férfi ezt fogja mondani, ha kapcsolatról van szó, de a megbecsülés legigazibb jele az, hogy sokkal kedvesebbek hozzád. Most ne nyaggass ezzel, ez az evolúció. A nők persze előbb nyelnek le egy konyhakést, minthogy elmondják, hogy lefogytál, és a fogyásodat nem azért veszik tudomásul, hogy megdicsérjenek, hanem azért, mert tudni akarják, hogyan fogytál.

Igen, most már látszik. Jól csinálod.

További cikkek
Add a comment
Comment