•  aug. 15, 2022

Mennyi idő után kezdődik a fogyás

Magdalena Magdalena
Mennyi idő után kezdődik a fogyás

Lehet, hogy nem méri olyan gyakran az adagokat, mint régen, mert elég jól számon tartja a két unciát. Talán azt kérdezi magától, hogy miért vannak ilyen nagy különbségek a fogyás eredményeiben a különböző sebészek között, akik gyomorhüvely műtétet végeznek.

Mennyi súlyt lehet veszíteni a gyomorhüvelygyűrűt követő első hónapban. Átlagosan a betegek az első hónapban akár 30 kiló fogyásra is számíthatnak. Három hónap elteltével a teljes súlycsökkenés akár 30% is lehet. Ez a szám hat hónap elteltével 50 százalékra emelkedik, ami azt jelenti, hogy a várható fogyás idővel hetente körülbelül két kilogramm. A gyomorhüvelyműtétet fontolgató betegek gyakran szeretnék tudni, hogy mennyi súlyt fognak veszíteni. Az ASMBS adatai szerint a hüvelysérvműtéten átesett betegek átlagosan egy kilogrammot veszítenek a műtétet követő első évben.

A legtöbb beteg körülbelül 0,8 kilót veszít hetente körülbelül egy hónapon keresztül.

Mennyi ideig tart a fogyás a sleeve gastrectomia után - Mennyi ideig tart a fogyás a sleeve gastrectomia után?

Ez havonta körülbelül egy kiló súlycsökkenést eredményez. Az első hónapban többet fog fogyni, mint bármely más hónapban, főként az étkezési szokásai miatt. A gyomor bypass műtét után az első hónap után kezdődő átlagos fogyás körülbelül 20 kilogramm. Sok beteg 30 nap alatt képes leadni a súlyfelesleg egy részét. A gyomor bypass műtét után az átlagos heti fogyás az első hónapban 5 kiló körül lehet. A legrosszabb sebész kezében egy hasonló beteg a műtét utáni első év végére körülbelül 75 kilót veszít.

Gagner et al. egy másik tanulmányában egy orvos és 46 gyomorsebész fogyási adatait hasonlította össze. A gyomorhüvelyműtét kívülről meglehetősen egyszerűnek tűnik. Csak eltávolítanak egy darabot a gyomrodból, így nem tudsz annyit enni. Ezért fogysz. Ez olyan, mint a sebészeti adagszabályozás Rendszeresen edz. Ez egyaránt vonatkozik azokra, akik betartották a műtét utáni irányelveket, és azokra is, akik nem.

A gyomorhüvelynek más bariátriai műtétekhez képest van néhány negatívuma is: Visszafordíthatatlan - A Lap-Band, a gyomorszalag és az AspireAssist műtétekkel ellentétben a gyomorhüvely műtét visszafordíthatatlan. A kisebb hasadat nem tudod visszaváltoztatni. A súlyvesztés általában kisebb, mint a nyombélpótlás után, átlagosan.

Álomsúly. Mennyi időbe telik az elérése.

Ha például a műtét előtt egy kiló túlsúlyos volt, akkor egy éven keresztül havonta egy kiló fogyásra számíthat ebből a túlsúlyból. A hüvelyműtét után egy évvel már közel kell lennie a célsúlyához, de természetesen nem mindenki veszíti el ekkorra az összes súlyfeleslegét. A műtétet követő első hónapban a betegek általában elérik vagy meghaladják a hüvelyműtét utáni átlagos havi súlycsökkenést. De nézzük meg, mi befolyásolja, hogy meddig lehet. Nagyon csalódott vagyok, hogy mennyi időbe telt, amíg eredményeket láttam. Körülbelül mennyi ideig tart a fogyás?

Tudom, hogy hülye kérdés, de azért érdekelne. De a fogyásnál a jó eredmények nem jönnek rövid idő alatt. Az, hogy mennyit fogysz, attól függ, hogy mennyi súlyt kell leadnod és. Miért nem kezd el valaki fogyni a fogyás első néhány hetében. Amikor végre úgy tűnik, hogy elkezdett edzeni. Megnyugtatom, hogy nem fog látszani, és hogy még nyugodtabb legyen. Nos, egy új kanadai tanulmány szerint, elveszíti körülbelül 3, fontot, ami. Melyik sport a legjobb a fogyáshoz?

További cikkek
Add a comment
Comment