•  aug. 14, 2022

Melyik dvd vel lehet fogyni

Magdalena Magdalena
Melyik dvd vel lehet fogyni

Sajnos, mint sokan mások, én is rossz cégnél kötöttem ki. Minden hétvégén buliztam, és elkezdtem dohányozni. Aztán 2,5 évvel később, 9 hónapos terhesen végre sikerült kilépnem ebből a társadalomból. A fiam születésével újjászülettem. Elkezdtem edzeni, de sajnos túlságosan visszavettem. Sajnos a második képen tavaly tavasszal még csak 45 kg voltam. Ekkor döntöttem úgy, hogy elég volt. Elkezdtem heti négyszeri erőnléti edzést. Találtam egy edzésvideót. Az én kedvencem a Calorie Eater Cardio edzésvideó, amit szívesen ajánlok a barátaimnak és ismerőseimnek, akik tanácsot kérnek tőlem.

A súlyzós edzésekhez mindig egy zóna edzéssorozatot is beiktatok. Minden hónapban kapok egy lehetséges edzéstervet, így van mire építenem. Ez volt a célom tavaly, de már nincs megállás. Az új célom az, hogy még 5 kilót szedjek fel, természetesen izmot. Azóta sokan kértek tőlem tanácsot a testmozgással kapcsolatban, ami csodálatos érzés. Soha nem gondoltam volna, hogy a hátműtét és a szülés után ennyire szeretni fogom a sportot. Kívánok Önnek és egész családjának minden jót a jövőre nézve és jó egészséget.

Időtlen testformáló program

Az én sikertörténetemmel más nőknek is lehetőséget akarok adni, hogy lássák: bármi lehetséges, ha igazán akarod. Puszik. Felváltva veszem őket. Nagyon szeretem az intervallum edzést.

A combom is sokat változott az edzéssel. Több energiám van az edzéstől a hasizmaim feszesebbek, mint korábban. Kilóban kifejezve -5 kilót fogytam. És mint edzéstervet heti 3 alkalommal csinálom. Én 2 kg-os súlyokat használok. Minden elismerés az Ön munkájáért. Köszönöm. A történetem kezdete a kilókkal folytatott végtelennek tűnő küzdelemmel kezdődött, ahogy az első képen is látszik, ami nyáron készült, amikor nyaralási fotókat kapirgáltam.

Akkoriban körülbelül 58 kiló voltam. Tájékoztattam a páromat, hogy diétázni fogok. Egy rövid böjt után fogytam 2 vacak kilót, aztán semmit, de még mindig nem ettem. Elkezdtem megoldást keresni, kutattam az interneten. Kétségbeesetten akartam elkezdeni a 90 napos diétát, de örültem, hogy még nem kezdtem el, amikor rátaláltam Enikóra.

Mondanom sem kell, hogy szkeptikus voltam, mivel sikertörténeteket néztem, és soha nem voltam sportoló. Mindenesetre elkezdtem kis videógyakorlatokat csinálni, mert Enikő nagyon meg volt győződve róla, hogy ez segíteni fog. Eleinte csak hetente egyszer, és gyakran csak 10 percig, amit fokozatosan növeltem. Beleszerettem ebbe a fajta mozgásba. Változatos, szerethető, mégis kihívást jelentő volt. A kilókban nem sokat, de a változás rajtam látható volt. Kicsit nyugodtabban kezdtem a nyaralásomat, de még mindig nem voltam igazán boldog.

Tovább reformáltam az étrendemet, tudatosabban figyeltem a fehérjebevitelre, mivel az túl kevésnek bizonyult, és a fogyás újra beindult. Még akkor is csak napi 20 percet edzettem.

Természetesen egy kilóval kezdtem. Most már nem félek attól, hogy többet eszem, mert tudom, hogy nem fogok hízni, nem eszem annyit napközben, és most már 40 percet tudok mozogni. Lassan jutottam el oda, ahol most vagyok, lassan, sok időmbe telt, de megérte. Nem szenvedtem a sikertől, nem éheztettem magam, többet eszem, mint amikor 10 kilóval nehezebb voltam, néha-néha tudok nassolni, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben, hála Enikónak. Ő akkor jött, amikor már semmiben sem bíztam, azt hittem, hogy ez a sorsom, hogy ez az örökségem, hogy a sport úgysem segít rajtam.

De igen, így volt. Ma már bárkinek tudom ajánlani Enikót, nélküle még mindig a zsírpárnákkal küzdenék, és újra és újra elveszíteném a csatát. Mindenkinek ajánlom, aki most kezdi, hogy olvassa el Eniko tanácsait a borítótól a borítóig. A gyakorlatok részlegben számos rövid videó és DVD közül választhat. Minden fittségi szint számára találsz valamit.

Köszönjük Enikő a kemény munkádat, a rajongótáborod nem véletlenül növekszik.

További cikkek
Add a comment
Comment