•  aug. 14, 2022

Matthew mcconaughey mielőtt meghaltam fogyás

Magdalena Magdalena
Matthew mcconaughey mielőtt meghaltam fogyás

McConaughey-t többnyire sármőrként láthattuk a vásznon, itt azonban egy HIV-fertőzött férfit alakított, aki emiatt 65 kilót fogyott. De hogyan sikerült neki a sokkoló fogyás.

Szigorú diétán: reggelire két tojásfehérje és egy cukormentes kóla, ebédre egy natúr csirkemell, vacsorára pedig egy diétás kóla. Úgy tűnik, megérte a szenvedés, hiszen Oscar-díjat kapott érte. Joaquin Phoenix A színész a tavalyi Jokerben érte el igazán a csúcsformáját. Joaquin Phoenix mindent beleadott a szerepbe, McConaughey pedig mind mentálisan, mind fizikailag alaposan felkészült.

Ennek részeként 23 kilót fogyott, így most 55 kilót nyom. A sztár ezt úgy érte el, hogy indulás előtt szinte csak almát, salátát és zöldbabot evett. Phoenix nem tagadta, a grammok mérésének megszállottja volt, kezdett megőrülni.

Natalie Portman A színésznő balerinát játszott a Fekete hattyúban, ezért le kellett fogynia.

Ehhez hozzájárult, hogy napi 8 órát edzett és 16 órát dolgozott a filmen. De ezt természetesen szigorú diéta kísérte. Natalie állítólag többször is megőrült, mivel állítólag hetek óta gyakorlatilag sárgarépán, grapefruiton, mandulán és mogyorón élt. Így 9 kilót fogyott, sovány színésznő a szerephez. Beyoncé Az énekesnő drasztikus diétába kezdett, hogy rövid idő alatt 7 kilót fogyjon a Dreamgirls című film kedvéért.

Ezt úgy érte el, hogy két hétig csak vizet ivott, néha cayenne-i borssal és juharsziruppal ízesítve, és időnként zöldségeket falatozott. Jennifer Garner. Eve Saks. Jared Leto, Denis O'Hare és Steve Zahn. Dallas Roberts. David Wayne. Kevin Rankin.

Drámai hírességek fogyása - legjobb gyakorlatok a világ minden tájáról

Douglas M. Jane McNeill. Francine Suskind.

Ezek a sztárok brutálisan diétáztak egy szerepért, íme, így csinálták!

Meghalt a Big Little Lies rendezője Mindössze 58 éves volt Jean-Marc Vallée kanadai rendező, aki a Mielőtt meghaltam és a Vadon rendezője volt. Matthew McConaughey legújabb romantikus vígjátéka, az It Might Have Been volt az a film, amelynek forgatása után hősünk azt hitte, hogy ő valami vízilabda.

Szűcs Gyula. 10 béna filmkészítési hiba Néha úgy tűnik, hogy a filmkészítők nemcsak ugyanolyan hanyagok, mint mindenki más, hanem olyan igaz történeteken alapuló filmek is, amelyek nem is igaz történetek Elképesztő, hogy a forgatókönyvírók néha milyen lazán bánnak az igaz történetekkel, és ez még csak nem is Lakatos István.

További cikkek
Add a comment
Comment