•  aug. 14, 2022

Lovas laura fogyj egészségesen

Magdalena Magdalena
Lovas laura fogyj egészségesen

Az utolsó részt nem értem, de inkább hagyom az ov-kat és minden mást. Nem tudnám dicsérni őt valamiért, amit pénzért csinál. Rengeteg videója van, és odafigyel a tartalomra, mert az nézettséget hoz neki, ami pénzt jelent. Érdekes módon én nem kaptam bushwhipet azért, mert minden egyes nap posztoltam videókat, lovas, de ha Fruzsi gyakran tölt fel, akkor neki is jár egy trip, mert megérdemli. Emellett jó, hogy van ideje erre, hiszen ez a munkája. Hidd el, hogy napi 1 vagy 2 naponta 1 fasz tudja, milyen gyakran tölt fel videót, nem dolgozik napi 8 órát.

Úgy tűnik, hogy videón azt mutatsz, amit akarsz, a valóság lehet, hogy teljesen más, de nem értem, hogy ez hogyan befolyásolja azt, hogy az élete rendezett-e vagy sem. Más videósok ugyanúgy törődnek a csatornájukkal és az általuk közzétett videókkal, de nem kapják meg a megérdemelt babérokat És hogy még mindig tanulsz.

Akkor próbálj meg beszélni az apáddal. Üljön le vele, és magyarázza el neki, mi folyik itt.

A lovak mindig ezt teszik.

Addig akarsz élni, ameddig csak tudsz, ezért nem lázadsz 20 és 25 évesen, tanulsz és keményen dolgozol. Remélem, megérti. Ha nem, akkor el kell viselned ezt a baromságot.

db. A diéta szóval kapcsolatos weboldalak egészséges listája.

Milyen fiatalról beszélünk. A legtöbb fiatal teljesen elveszett, azt sem tudják, hogy mi a nevük, vagy hogy melyik bolygón élnek, ezért szerintem jó lenne egy ilyen téma, mert egy házi készítésű habfürdő nagyon menő lenne, de ha zavart kamaszként kaphatnék valami értelmes tanácsot vagy útmutatást, annak nagyon örülnék, mert még mindig nem tudom, hogy miről van szó. Nem tudom, mikor vezették be, mert amikor a videókat készítettem, nem volt kötelező. Érthető, hogy nem akarják, hogy csak lustálkodj otthon.

Jobb lenne, ha független és önálló lennél. Ne higgye ezt. Nem én csináltam, de biztos vagyok benne, hogy van ilyen. Gyakoribb, hogy a videósokat közvetlenül vagy egy partnerségen keresztül keresik meg. Nagyon köszönöm, nagyon kedves vagy. Számomra ez volt az alapozás, mert szörnyen éreztem volna magam, ha ezt teszem. De valaki nem érzi magát rosszul, és ezért csinálja. Úgyis mind depressziósak lesznek, aztán a nézők vagy otthagyják őket, vagy leszarják, és tovább imádják.

Az egyetlen dolog, ami a végsőkig idegesített, az volt, amikor az ilyen emberek példálóztak az emberekkel a ő szereti a nézőit, te meg nem, te meleg vagy gondolatmenet mentén. Nem kezdőknek való. Meg kell tanulni, de utána olyan könnyű, mint a Ps. Horváth Vanda. Igen, ha nem az nyer, akire szavaztál, az én hibám, hogy nem mentem el szavazni. Tetszett. Ez a probléma azzal, ha valaki nem szavaz. Amíg pénz van benne, addig kitart mellette, és nem is gondol arra, hogy a nézői nem tehetnek ellene semmit. Olyasmit ajánlottak fel, amit nem tudtam megtenni.

További cikkek
Add a comment
Comment