•  aug. 14, 2022

Liptai claudia fogyás titka

Magdalena Magdalena
Liptai claudia fogyás titka

Mindez a múlté, de Liptai Claudia soha nem tagadta, hogy nagyon vigyáz magára. Nem folyamodik drasztikus intézkedésekhez, de általában szigorú diétát tart.

Most nagyon jó formában van, nézd csak meg a derekát. View post on Instagram Claudia Liptai liptaiclaudia liptaiclaudia shared by Claudia Liptai on Aug 4.

Sok igazi barátom van. Nem ismerek ellenségeket, Claudia. Talán csak egyet. És ez a fogyás a tükörben. Vagy inkább a kép, amit magamról látok benne. Tagadhatatlan: a tudósok kimutatták, hogy az agyi funkciók egészen másképp működnek, ha nem alszol eleget.

Liptai Claudia hihetetlenül sokat fogyott

Azok, akik alváshiányban szenvednek, nagyobb valószínűséggel vágynak kalóriadús ételekre. Mindannyian élvezzük az esküvőt és mindent, ami hozzá tartozik: a fehér, titkos ruhát, a gyönyörű fényeket, a finom ételeket és a hajnalig tartó bulit. Nincs rá magyarázat, hogy miért, de sokak számára nem ez a legjobb év.

Ez különösen igaz azokra a párokra, akik számára ez az év véget ért. A Margaret Atwood regénye alapján készült disztópikus dráma világszerte közönségkedvenc, és a következő etap sem várat magára. Tudatos élet. Szépség Szépségklub. Kezdőlap Kampányok Liptai Claudia elárul egy titkot!

Promóciók Liptai Claudia karcsúbbnak tűnik, mint valaha, és láthatóan remek formában van mind fizikailag, mind mentálisan. Lassan az egész ország azt találgatja, hogy mi állhat a háttérben. Néhányan egy titokzatos fogyókúrás módszerre vagy valamilyen csodaszerre fogadnak.

Mi a véleményed a cikkről?

További cikkek
Add a comment
Comment