•  aug. 14, 2022

Komplesz fogyás utáni bőr plasztika mell has comb kar

Magdalena Magdalena
Komplesz fogyás utáni bőr plasztika mell has comb kar

Ezenkívül elmondható, hogy a fent említett komplex problémákkal kapcsolatos tanácsadás nem megfelelő, sőt rossz, amit a szociálismondók vagy a kozmetikusok és esztétikai tanácsadók adnak. Mint fentebb említettük, a zsírleszívás csökkenti a zsírsejtek számát. A zsírleszívással eltávolított zsír biztosan nem tér vissza. A véglegesség azonban idézőjelben van, mert nyilvánvalóan nem lehet - és nem is kell - az összes zsírsejtet eltávolítani a területről, tehát néhány marad, és számuk növekedni fog, ha az életmód súlygyarapodáshoz vezet.

Ha azonban a műtét utáni felépülést követően fokozatosan egészséges étrendet követ és rendszeresen mozog, nincs mitől tartania, mivel az eredmények valóban tartósak.

Sajnos még mindig gyakran halljuk, hogy a zsírleszívás a fogyás - vagy ami még rosszabb, az életmódváltás - lusta alternatívája. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy a zsírleszívás olyan műtét, amely nem okoz fogyasztást. A műtét után általában 0,5 kg súlycsökkenést eredményez.

Szerepe eltér a fogyókúrától, és azoknak ajánlott, akik közelednek az ideális testsúlyukhoz. A zsírleszívás egy átalakító eljárás, amely azonnali és látványos eredményeket hoz, de soha nem helyettesítheti a diétát vagy az életmódváltást. A férfiak is gyakran fordulnak plasztikai sebészekhez az ilyen típusú beavatkozással. Olyannyira, hogy az Egyesült Államokban, a szakma egyik fellegvárában a zsírleszívás évek óta az öt legnépszerűbb beavatkozás között van az erősebbik nem körében, akik általában a hasukon, a csípőjükön és a mellkasukon végeztetik el.

Meg kell azonban jegyezni, hogy a gynaecomastia, a női mell megnagyobbodása néha zsírleszívást vagy a mirigyek eltávolítását igényli a zsírleszívással egyidejűleg. A plasztikai sebészeti műtétek közül a nagy zsírleszívás többhetes utógondozást és figyelmet igényel a páciens részéről. Bár minden beavatkozás után pihenés ajánlott, a zsírleszívás mennyiségétől és a szövetek állapotától függően a zsírleszívás után hetekig úgynevezett kompressziós ruhát lehet viselni, amely a szövetekre gyakorolt megfelelő nyomás révén segíti a bőr alkalmazkodását az új kontúrokhoz.

Pácienseinknek általában egy hét intenzív ápolást ajánlunk, amely után lassan és fokozatosan visszatérhetnek mindennapi tevékenységeikhez. Egy hétig nem ajánlott a sportolás, de utána természetesen fokozatosan növelhető a korábbi terhelés. Fontos, hogy a páciensek minden kérdést feltegyenek a felépüléssel kapcsolatban, akár előre, akár a tényleges felépülés során.

Bár minden műtétnek vannak velejáró kockázatai, mint például a vérzés, vérzés vagy duzzanat, valamint az általános érzéstelenítés kockázatai, a képzett plasztikai sebész által biztonságos környezetben, jól felszerelt, steril műtőben végzett zsírleszívás nem tekinthető veszélyesnek. Sőt, a jelenlegi szövetkímélő technikákkal a vibrációs PAL zsírleszívás még tovább javíthatja a biztonságot.

A mellnagyobbító és -emelő műtéteket mindig általános érzéstelenítésben végzik. Az eljárás 3 órát vesz igénybe. A kötelező tartózkodás a klinikán 1 éjszaka. Az érzéstelenítés után egy éjszakát a klinikán kell tölteni, magasan képzett és tapasztalt személyzet felügyelete mellett. A műtétet követő kora reggel a plasztikai sebész leveszi a lepedőt, felveszi a ruhát, és ellenőrzi a sebeket, a műtéti terület vérkeringését és a beteg általános állapotát. Teljes zárójelentést állít ki, és csatolja az implantátumokra vonatkozó azonosító és garanciajegyeket.

Szülés utáni helyreállító műtét terhes nőknek - Little Quarter Clinic

A plasztikai sebész recepteket, antibiotikus gyógyszereket, LMWH-injekciókat a trombózis megelőzésére, fájdalomcsillapítókat, izomlazítókat ad, és még egyszer átbeszéli a beteggel a legfontosabb műtét utáni ápolási eljárásokat. A páciens ezután reggel az orvos utasításai szerint kapja meg a műtét utáni gyógyszeres kezelést. Ez a következőket foglalja magában: speciális kompressziós kötések az alsó végtagokra a műtét alatt, a lehető legkorábbi mobilizáció, LMWH-injekciók adása naponta egyszer, amelyet már a műtét után körülbelül 10 nappal elkezdtek, de ez az esettől függően változhat.

A mélyvénás trombózis különböző mértékű tüdőembóliává alakulhat, ami nagyon veszélyes akut állapot. Ezért minden esetben nagy gondot kell fordítani a megelőzésére, különösen a hosszabb műveleteknél. A műtét utáni fájdalomcsillapításra elsősorban az első napon lehet szükség. Jó ötlet rendszeresen szedni a gyógyszert, hogy segítsen átvészelni ezt az időszakot.

Ezenkívül az izomlazítók, például a Sirdalud és a Mydetone is hatásosak lehetnek. A műtéti terület lefagyasztása is segíthet. Az izom alá helyezett implantátumok esetében a fájdalom, amely főként a feszültségből adódik, sokkal nagyobb, mint a mirigy alá helyezett implantátumok esetében. Közvetlenül a műtét után a betegek úgy érezhetik, mintha ülnének a mellkasukon, és izomfájdalmat is érezhetnek. Ez idővel javulni fog, és sokkal könnyebb lesz, ha a mirigyeket eltávolították.

A fájdalom mértéke és időtartama egyénenként nagyon eltérő, és a tünetek soha nem szimmetrikusak. Néha az egyik oldal jobban fáj és több problémát okoz.

A panaszok ilyen aszimmetriája teljesen normális. Az intramuszkuláris implantátumok esetében gyakori a hátfájás. A feszes mellizom húzza a hátizmokat, és a műtét után egy ideig csak hanyatt feküdni lehet, ami ront a helyzeten. Később, körülbelül egy hét múlva ez is szépen csökkenni kezd. A műtétet követő napokban a betegnek nem szabad napközben hosszú ideig folyamatosan feküdnie. Pihenjen, különösen félig ülő helyzetben, de járjon és mozogjon óvatosan, amennyit csak lehet, mert ez segíti a gyógyulási folyamatot.

További cikkek
Add a comment
Comment