•  aug. 14, 2022

Izomépítés zsírégetés egyszerre szteroidokkal

Magdalena Magdalena
Izomépítés zsírégetés egyszerre szteroidokkal

Tehát: az izomépítés szempontjából nem az izomfáradtság, hanem a megerőltetés a legfontosabb inger. Ez nagyon jó hír, mert elég nagy súlyok használatával több izomtömeget építhetsz, de emellett sok időt is felszabadítasz, mert az edzések rövidebbek, és nem kell minden nap edzened. Ahhoz, hogy megtaláld a számodra megfelelő súlyt, meg kell határoznod az izomépítéshez szükséges RM 1 - ed. 1 RM az a maximális súly, amellyel rendszeresen 1 - ed alkalommal tudsz egy adott gyakorlatot végezni.

Vegyél egy elég nagy súlyt, és csinálj annyi szabályos ismétlést, amennyit csak tudsz. A kapott értékeket egy zsírégetési táblázattal kell helyettesíteni, és megvan. Tehát van 1 RM - szerk. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen súlyt tudsz megtenni ezekkel a becsült értékekkel, mindig érdemes egy edzőpartnerrel tesztelni, aki tud segíteni a súlyokkal.

Gyanítom, hogy ennek az elvnek az elfogadása és követése lesz a legnehezebb számodra. Mi történik veled a hosszabb elbocsátások során.

Emlékezz a 2 RM hetekre, amikor a teljesítményed határáig toltad a súlyokat. Biztos vagyok benne, hogy egyetértesz velem abban, hogy nem folytathatod a végtelenségig a súlyemelést szteroidokkal, a fejlődés nem folytatódhat így. Akkor ezt a stratégiai lépést tudatosan kell megtennie. A pihenőidő 9 és 16 nap között lehet, attól függően, hogy mennyi ideje edzel. Elég hosszúnak kell lennie ahhoz, hogy az izmok teljesen regenerálódhassanak, és fontos, hogy a teljesítményed csökkenjen, de az izmaid ne sorvadjanak el jelentősen. Tisztában kell lenned azzal, hogy a túlzott, hátat növelő diéták nem vezetnek izomnövekedéshez.

Az 1:1 izom-zsír arány nem rossz, a 2:1 fantasztikus. Ha az izom-zsír arány a ciklus végén 1:2, akkor valamit rosszul csinálsz, kérj segítséget. Az ezen az oldalon található tartalomhoz az Adobe Flash Player újabb verziója szükséges. Alakformálás, izomépítés. Alakformálás, izomépítés Az izomépítés, alakformáló edzés alapelvei A tartós fogyáshoz hasonlóan az alakformálással kapcsolatban is sok tévhit kering az edzőteremben. Miután elégetted a zsírt a hasadból, az izmok előbújnak. Tehát az az állítás, hogy a kis súlyokkal végzett edzés karcsúbbá, a nagy súlyokkal végzett pedig nehezebbé tesz, szintén hamis.

Hetente háromszor eddz, és tartsd az edzéseket intenzívnek és rövidnek. Minden nap más-más izomcsoportot gyakoroljon, hogy az izmok kipihenhessék magukat. Váltogasd a gyakorlatokat, mert ez segít a jobb fejlődésben. Az a tény, hogy egy izom egy dologra reagál, és ez a terhelés.

Figyelj, elmondom, hogyan lehet újra beindítani a rakétákat. Az erőnlétednek és a kondíciódnak megfelelő súllyal eddz, hogy az idegrendszered minél több izomrostot aktiváljon az ellenállás csökkentésére. A szükséges súlyt az 1 RM - ed százalékában számolhatja ki. Hogy mi az az 1 RM és hogyan lehet kiszámítani, azt később egy másik cikkben fogom elmagyarázni.

Fontos, hogy az izomfeszítés ideje elég hosszú legyen ahhoz, hogy a teste ne gondolja, hogy pillanatnyi terhelést kapott.

Rangsorolás izomtömeg termékek

László Irén. az izomtréning és a testformálás alapelvei. Egyszerűen fogalmazva, az intenzitás a pillaóránkénti erőfeszítés mennyisége A maximális intenzitás tehát.

Olvassa el figyelmesen a következő pontokat. Az izom állapota attól függ, hogy mennyire bírja a sérüléseket, és milyen igénybevételhez van hozzászokva.

Már említettük, hogy kellően nagy súlyok használata esetén az izomban apró mikro-sérülések keletkeznek, amelyek a növekedés előfeltételei. A test túlkompenzál egy terhelés után, így védi magát a további sérülésektől, El akarja kerülni a stressz-szintet, amit az utolsó gyakorlatban okozott neki a saját terhelhetőségének növelésével.

Ha a következő gyakorlatban ismét megemeli a súlyokat, akkor túlkompenzál, és még magasabb energiaszintet kap. Érted a lényeget. Ahogy növeli a terhelést, hetente csökkentse az ismétlések számát. Kezdd 15 ismétléssel, majd csökkentsd 12 - 10 - 8 - 5 - 3. Ha elérted a 3 RM-et, menj vissza 5 RM-re, és végezz egy excentrikus hetet. Ezután végezzen egy 2 ismétlésből álló excentrikus hetet. A hét végén mindig a maximális súllyal edzünk. A kulcs az, hogy edzésről edzésre növeljük a súlyt!

Ha kezdő vagy, 1-2 sorozatot csinálj, ha 4-5 éve edzel, akkor 2-3 sorozat a legjobb intenzitás. Minden izmot a megfelelő gyakorisággal kell edzeni. Az osztott edzésprogrammal nem tudod az izmokat a megfelelő gyakorisággal terhelni, és a napi edzéssel a központi idegrendszert is túlterheled. A testmozgás után számos jótékony folyamat zajlik le a szervezetben. A fehérjeszintézis és az IGF-1 hormon szintje, amely fontos szerepet játszik a hipertrófiában, megnő.

Ha sikerül fenntartani ezt az állapotot, a szervezet kénytelen alkalmazkodni az állandó stresszhez. Tehát hetente háromszor gyakoroljon. Ez az az elv, hogy minden egyes edzésen minden izomcsoportot meg kell edzeni, és az edzések ne legyenek hosszúak, maximum 70-80 percig!

További cikkek
Add a comment
Comment