•  aug. 14, 2022

Imune alga kapszula fogyás

Magdalena Magdalena
Imune alga kapszula fogyás

Segít javítani a sportteljesítményt, és az edzés utáni regenerálódási idő rövidebb. Ezek az algák valóban teljes értékű táplálékot jelentenek, mert amikor nincs időm enni, beveszek 2 kapszulát 0,5 liter vízzel, és az éhségem megszűnik. Azt is tapasztaltam, hogy néhány éjszakai emésztés után a szívóalga teljesen megszünteti a másnaposság okozta fejfájást és fáradtságot.

A fenti tapasztalati tényeken túl mindenkinek ajánlom az alga fogyasztását, mivel szinte teljesen megszünteti az allergiás tüneteket, és ellenállóbbá teszi a szervezetet a különböző betegségekkel szemben. Más termékek videós értékelései. Ferenczi Mihály alga 46, Berettyóújfalu. Méregtelenítésre rendeltem. A kapszulákat az előírás szerint vettem be. Aztán amikor eljutottam a 3x2 kapszulához, egyre energikusabb lettem.

Az első tapasztalatom: utoljára 20 évvel ezelőtt vágott ennyit az agyam. Vérvizsgálatot végeztem. Az epeúti műtétem miatt a májértékeimmel mindig is gondjaim voltak a fogyással. Most már tökéletes. Két hónap múlva újra megnézem. A vérnyomásom sokat csökkent, így a felére csökkentettem a gyógyszeremet, és ez tökéletes. PS: Nem vagyok egy nagy gyógyszerevő, hajlamos vagyok elfelejteni a gyógyszerek szedését.

Ez még nem történt meg, mert érzem a pozitív hatásokat. Lovasi Róbert 51, Budakeszi. Néhány hónappal ezelőtt az orvosom kezdődő cukorbetegséget állapított meg nálam. Életmódbeli változtatásokat írt elő, én pedig elkezdtem keresni, hogy mit tehetnék még. Az Imune Alga azonnal felkeltette az érdeklődésemet, ezért elkezdtem szedni. Erős méregtelenítést észleltem. Az emésztésem nagyon gyorsan megnyugodott, és a korábbi székrekedésem is megszűnt.

A vércukorszintem pedig teljesen normalizálódott. Ugyanakkor a szájszárazság és a viszkető bőr tipikus tünetei is megszűntek. Az algáknak köszönhetően folyamatosan tápanyaghoz jutok, így okosabb vagyok, mint valaha, és még néhány kilót is fogytam. Úgy érzem, hogy az algáknak köszönhetően elkerülhetem a cukorbetegséget és a vele járó szövődményeket. Bálint Szabolcs 52, Miskolc. A vérnyomásom javult, jól érzem magam, és jól alszom. Az előírtak szerint napi 3x2 adagot szedek, amit fokozatosan növeltem, először napi 1x2 kapszulát egy hétig, majd 2x2 kapszulát egy hétig.

Palotás Miklós 62, Pécs.

Miért Imune Alga?

Kedves ügyfélszolgálat. Szeretném megosztani Önökkel az Immune Green Golddal kapcsolatos tapasztalataimat. Ahol alga van, ott élet van. Tehát ne csak akkor gondoljon a cikkünkre, amikor bajban van. Az algák teszik ki a világ összes élő anyagának egyharmadát, és túlélésüket hihetetlen alkalmazkodóképességüknek köszönhetik. Az algák továbbra is a Föld oxigénellátásának jelentős részét biztosítják. Nagyon nagy számban élnek az óceánokban. Mintegy 25 faj tartozik az algák közé, a mikroszkopikus méretűektől a hatalmas és erősen elágazó barna algákig, amelyek sűrű tömegeket alkotnak a felszín közelében, a fényben lebegve.

Ezek egyszerű, szár nélküli növények, amelyek gyökerekre, szárakra vagy levelekre tagolódnak.

A mikroalgák a legfontosabb tápanyagok hordozói. Az emberi test szükségleteinek teljes és harmonikus kielégítése. Teljes felszívódás. Röviden: élet, erő és egészség egyben. A létfontosságú anyag összetétele egy átfogó hatásmechanizmuson alapul, három szakaszban. A klorella kiváló klorofilltartalommal rendelkezik, ami segít a különböző sérülések és fekélyek gyógyításában.

Ez biztosítja a szervezet számára a napi szinten szükséges teljes tápanyagokat. A spirulina néhány fontos tulajdonsága. A lithotamnium calcareum makroalga kiemelkedik az algák közül egyedülállóan magas kalciumtartalmával. Kiváló kalciummegkötő tulajdonságokkal rendelkezik.

További cikkek
Add a comment
Comment