•  aug. 14, 2022

Hogyan lehet beindítani a fogyást

Magdalena Magdalena
Hogyan lehet beindítani a fogyást

A testsúlyt azonban más tényezők is befolyásolják, például a hormonok és a hormontermelő szerveket érintő betegségek. A fogyás hatékonysága azonban nagymértékben Öntől függ, ezért fontos, hogy kövesse ezeket az irányelveket, ha sikerrel akar járni. Az alváshiányt koncentrációvesztésként és fáradtságérzetként lehet érzékelni, de sokkal nagyobb problémákhoz is vezethet. A megfelelő alvás, legalább napi 8 óra, elengedhetetlen a megfelelő anyagcsere-funkciókhoz.

A krónikus fáradtság megzavarja az endokrin működést, egyensúlyhiányt és az izomszövetek lebomlását okozva. A rendszertelen alvás tehát rontja az anyagcserét, ami azt jelenti, hogy a szervezet sokkal kevesebb kalóriát képes elégetni. Az állandó folyadékhiány pedig súlygyarapodáshoz vezet. Ennek oka, hogy amint a fogyás megkezdődik, az addig a szervezetben tárolt méreganyagok az elégetett zsírból a keringési rendszerbe kerülnek, amelyeket a folyadékok segítségével lehetne eltávolítani a szervezetből.

A szervezet a méreganyagokat ismét zsírban kezdi tárolni, hogy megakadályozza a méreganyagok felszívódását a szervezetbe, ami súlygyarapodáshoz vezet. Az optimális bevitel 20 kg-onként egy liter, tehát egy 60 kg-os átlagsúlyú személynek egy liter folyadék fogyasztása ajánlott. Ha csak fogyni akarsz, de nem akarsz izmot szerezni, akkor az elsődleges cél a kalóriaégetés az izomtömeg megtartása mellett.

Az egyik legjobb módszer a kardió edzés, amely a fogyás szempontjából segít abban, hogy naponta több kalóriát égessünk el, lehetőleg zsírból. Ha kezdő vagy, akkor kezdd heti háromszor három percig tartó kardióedzéssel. Ha eltökélted, hogy leadod a felesleges kilókat, és eleged van a divatos diétákból, amelyek csak ideig-óráig tartanak, vagy egyáltalán nem működnek, az első dolog, amit tenned kell, hogy megváltoztatod az életmódodat. Mert a fogyás nem fog működni, ha sokszor ugyanazt a mennyiséget, ugyanúgy eszel. Emellett a diéta akkor is hatástalan lesz, ha nem tisztán táplálkozik, azaz nem eszik feldolgozott élelmiszereket és szénhidrátokat.

Ezek közé tartozik a liszt vagy a cukor. Sokan feladják a fogyókúrát, és azt mondják, hogy már szinte mindent kipróbáltak, de még mindig nem tudnak megszabadulni a plusz kilóktól. Nem tudod, mit kell tenned a fogyáshoz. Nyugalom, nem a te hibád, hogy minden eddigi erőfeszítésed kudarcot vallott és nem hozott eredményt.

Megértjük és tudjuk, hogy fontos Önnek az egészsége, és hogy az év elején szeretne leadni néhány kilót. Képzelje el, hogy a sikerhez mindössze annyit kell tennie, hogy testét fogyókúrás üzemmódba állítja egy egyszerű zsírégető, anyagcserét serkentő 40 napos programmal.

Mármint olyan, ahol nincsenek korlátozások, nincs böjt, nincs diéta, nincs ugrálás, csak egy hét, egy hét, egy apró lépéssel több, mint az előző héten.

Tippek a fogyás beindításához

Felkeltettem az érdeklődését. Egy jó érdekelt fél. Üdvözöljük weboldalunkon. André Anikó gyógytornász vagyok, én pedig Katona Zoltán sportedző, aki 75 kilót fogyott. A Fat Burning Fighters közösségbe bevontunk egy idősebb korosztályt, akik számára most egy 40 napos programot dolgoztunk ki, hogy beindítsuk a fogyásukat.

A program nagyon apró lépésekből áll, és minden héten csak egy lépéssel kell többet tennie, mint az előző héten. A program során azt ehetsz, amit csak akarsz, nem kell éheztetned magad, nem kell éhezned, és nem kell órákig edzened. A program során az idősebb korosztályok elhízásának problémáját igyekeztünk kezelni. Azt tapasztaltuk, hogy a drasztikus változtatások nem működnek. A finom, szinte észrevétlen finomítások azonban szinte mindenkinél beváltak.

Mindez most könyv formájában kerül eléd. Egyszerű napló stílusban íródott, így könnyen érthető és követhető. Ráadásul még a 6 hetes, 40 napos, türelmetlen és könnyen követhető Fogyókúrás Boot Campünkbe is beillesztettük őket.

8 nagyszerű zsírégető étel, hogy segítsen beindítani a fogyást

Most egy megfizethetőbb megoldást szerettünk volna kínálni neked, ezért Anikóval összedugtuk a fejünket és a jegyzeteinket, és megalkottuk a Fogyókúra Boot Camp könyvváltozatát. Legújabb könyvünkben mindent lefedünk, amire szükséged van ahhoz, hogy otthon, saját magad kezdd el a fogyókúrát!

Ősztől az év végéig Anikóval a legtöbb időt azzal töltöttük, hogy összegyűjtöttük a kéziratainkat és jegyzeteinket, amelyeket az első munkanapon átadtunk a nyomdának, aki ellenőrizte, kinyomtatta, megtervezte a kötést, majd végleges formába öntötte.

További cikkek
Add a comment
Comment