•  aug. 13, 2022

Hogyan fogyjon le egy 12 éves gyerek

Magdalena Magdalena
Hogyan fogyjon le egy 12 éves gyerek

Vásároljon valami mást, pl.

Duci az én kicsikém. Hogyan lehet fogyni fogyókúra nélkül?

Nos, 1 hogyan kg nem 85 ft, mint pl. A rostos italoknál nem érzed a különbséget, sem a szirupoknál. Észre sem fogod venni, hogy mindenhez olívaolajat használok étolaj helyett. Nincs nagy különbség a mogyoróvaj és a cukros nutella vagy a puding között.

Most fogyunk, a fiam sokat fogyott, de most már stagnál, de a súlyát tudja tartani. De szerencsére eljutottunk arra a pontra, hogy ha határozottan nemet mondok, és elmagyarázom a gyereknek, akkor már tud nemet mondani, vagy legalábbis néhány keksz után tudja, hogy mi az a keksz. Mert tudja, hogy otthon is megeheti a sütemény ugyanolyan finom, de egészségesebb változatát.

A lányom egy kicsit fiatalabb, májusban lesz 9 éves, de ő is húsevő. Nem hiszem, hogy drasztikus lépéseket kellene tennie, mivel csak visszahatást váltana ki. De ha apránként változtatsz, ha megpróbálod bevonni őt ebbe az életmódváltásba, élvezni fogja. Először is ellenőrizze otthoni készleteit, és hagyja ki az összes üres kalóriát, például csokoládét, kekszet, chipset, cukros italokat stb. Csökkentse az adagokat, és ha lehet, minden nap szakítson időt a testmozgásra. Ha ezt együtt, családként végzitek, sokkal könnyebb lesz neki. Nálunk heti kétszeri úszás a megszokott, de jövő ősztől heti 1-2 alkalommal jazzbalettet szeretnék hozzáadni.

De tavasztól őszig minden nap futni az udvaron. Szerintem ebben a korban ez a diéta inkább életmódváltás, több mozgás. A csokoládét, a cukrot, a chipset és a sütiket minimálisra csökkentettem. Szóval általában nincs otthon, alkalmanként veszünk, mert néha a lelküknek szüksége van egy kis kényeztetésre, de nem minden nap.

Olvastam, hogy nem szereti a teljes kiőrlésű kenyeret. Akkor azt javaslom, hogy vásároljon, vagy még jobb, ha félig teljes kiőrlésű lisztből és félig fehér, lehetőleg tönkölybúzalisztből együtt süt kenyeret. Ez inkább a fehér kenyérhez hasonlít. Mivel fogynom kell, este búzakenyeret eszem. A gyerekeim annyira rákattantak, hogy sorban állnak érte nálam, mert imádják. Talán te is kipróbálhatnád. Levesnek a krémleveseket ajánlom. Így nem veszik észre, hogy leszűrt zöldségeket esznek. A hús csak sovány és szeletelt.

Diéta 10 évesek számára ötlet

Minél soványabb húsok, minél zsírtalanabbul főzve, pörköltben, sütőben sütve, tésztazsákban stb.

További cikkek
Add a comment
Comment