•  aug. 13, 2022

Hogyan fogyjak le a hasamból edzés nélkül

Magdalena Magdalena
Hogyan fogyjak le a hasamból edzés nélkül

Fontos tudni, hogy a hasizomgyakorlatok elsősorban a hasizmok edzésére szolgálnak, nem pedig a súlyfelesleg eltávolítására. Ez csökkentheti a hasat borító zsír egy részét, de tudnod kell, hogy a hasizomtorna elsősorban a hasfal megvastagítására szolgál, és ahhoz, hogy a nehezen megszerzett kockák a felszínre kerüljenek, mindenekelőtt diétát kell tartanod.

Hogyan fogyjak 14 nap alatt testmozgás és böjt nélkül?

Meg akarsz szabadulni azoktól a kis zsírpárnáktól a derekad körül. Az edzések végén végezzen intervallumos kardiót az extra hasizomgyakorlatok, felülések és felülések helyett. Például amikor felszállsz a kerékpárodra, ne egyenletes tempóban tekerj, hanem teljes sebességgel, majd normál tempóban - ezt váltogasd néhányszor.

Az intervallumos edzés az egyik leghatékonyabb fegyver a zsírégetés és az állóképesség javítása érdekében, mivel sokkal több kalóriát éget el, mint az egyenletes intenzitással végzett aerob munka. A sprintprogram segít a fogyásban és az igazán tónusos test kialakításában. Bár a hasizomtréning csökkentheti a derékkörfogatot, nem játszik jelentős szerepet a testzsírszázalék csökkentésében.

A testmozgás azonban nagyon fontos. Íme, miért. A hasizom edzését tulajdonképpen core edzésnek is nevezhetjük, és fontos, hogy odafigyeljünk rá, hiszen az erős core az egyik legfontosabb tényező a derékfájás megelőzésében és a jó megjelenés elérésében. Ne csak gyűrődéseket csinálj. Az edzésed egy százalékának izomerősítő gyakorlatokat - nem pedig váltó, miközben megfeszítesz egy izmot - tartalmazó gyakorlatokat kell tartalmaznia. A test izmait ilyen terhelésnek kell kitenni, ezért végezhetsz alkarnyújtásokat és oldalsó karnyújtásokat, ahol a pozíciót csak az izmok megfeszítésével tartod. Így fejleszted az izmaid stabilizáló képességét.

Az alábbi videóra kattintva megnézheted Czanik Balázs személyi edző javaslatait. Ha edzőteremben vagy, fontos, hogy a hátadat dolgoztasd meg a hasizmok előtt. Amikor a hátizmokat dolgoztatod, lényegében hátrafelé húzod a gerincedet, ezért a program végén érdemes egy fordított mozdulatsort végezni, amely a hasizmokat célozza meg - a két izomcsoportot, amely a gerincet összetartja. Válasszon ki két, három vagy négy hasizom-erősítő gyakorlatot, és végezze őket a lehető legkevesebb pihenőidővel. Tökéletes kombináció lehet például a ropogtatás és a lábemelés. A cikkhez ajánlott.

Club Podcast Shop. Home Fogyás Hogyan lapítsd le a hasad 2 hét alatt. Hogyan lapítsd le a hasad 2 hét alatt. Szalka Andi személyi edző tanácsait érdemes megfogadni, ha szeretnéd leadni a zsírpárnát. Szeretne információt kapni Mindmegette legújabb receptjeiről. Önt érdekli a gasztronómia világa. Iratkozzon fel heti hírlevelünkre most!

A magyar himnusz alatt angol szurkolók azt kiabálták, hogy a magyarok rasszisták - mit szól az UEFA. Magyar zenész alkoholt ivott rajongójával, majd szexelt vele egy mobilfülke mögött, a videó vírusként terjed - Bővebben. Szomorú rejtély: 14 éves lány fulladt a Balaton partján. Az emberiség ősidők óta ismeri, használja és fogyasztja a csontlevest leves, húsleves vagy kocsonya formájában. A csontok és a húsok lassú főzése, zöldségekkel gazdagítva, finom, tápanyagokban gazdag folyadékot eredményez, amely igazi immunerősítőként hat.

Talán nem újdonság, hogy a főzés és a sütés problémamegoldás.

További cikkek
Add a comment
Comment