•  aug. 13, 2022

Hogy fogyjak le nem szabályosan

Magdalena Magdalena
Hogy fogyjak le nem szabályosan

Ebédre túró, cukormentes joghurt, kefir, egy marék mag, Korpovit keksz. Ebédre fehérje csirkemell, sovány hús, zöld zöldségek, barna rizs, köles, quinoa, kuszkusz, bulgur.

Hogyan fogyhatok?

Vacsorára vagy egy szendvicset, vagy egy cukormentes fehérjeturmixot. Lásd g szénhidrát diéta. Három hónap alatt 11 kilót fogytam, ráadásul hetente egyszer edzek.

Csak az első néhány alkalommal fáradsz el igazán, de a testmozgás energiát ad. Az Nlc ordogenes lehet, hogy tönkretette a fogyásomat, de talán újra meg kellene próbálnom. Tehát: az előzőekhez annyit tettem hozzá, hogy levesek kerüljenek az asztalra.

Ezt gond nélkül fogyaszthatja cékladarabokkal vagy sima joghurttal turmixgépben.

Határozottan ellenzek mindenféle cukrot, legyen az Slimfast vagy hasonló. Természetesen ez egyéni dontes kombinált A-vitamin ajánlott, valamint néhány C- és D-vitamin. A szardíniát citrommal, olaj nélkül, ahogyan a legkülönfélébb ételekkel is, sokféleképpen lehet kapni. Ez az életed jobb kifejeződése. Több mint 3 hete szinte semmilyen szénhidrátot nem ettem. Hetente egyszer eszem pirítóst, amikor úgy érzem, hogy nehezemre esik, hogy ne egyek semmi szénhidrátban gazdagot.

Azonban minden étkezésemben van fehérje és sok cukor, nem túl sok zöldség. Gyümölcsnek az eper és az alma a legjobb, valamint egy marék dió vagy magvak.

Nekem bevált. Nincs kinzo, könnyebb, mint gondoltam. Három hét alatt 2,5 kilót fogytam, tehát nem gyors, de remélem, hogy az eredmények tartósak. És persze hetente legalább kétszer járok edzőterembe. Néhány példa. Távolítsa el a finomított szénhidrátokat az étrendjéből.

Ezt nevezik paleolit táplálkozásnak. Ezek természetesen mellékhatások, de a lényeg az, hogy a testsúlya koplalás nélkül is visszaáll a normális szintre. Az állatgyógyászatban ezt a módszert már alkalmazták a 2. és 3. stádiumú áttétes állatok megmentésére. Nincsenek súlyproblémáik, amíg nem ismerkednek meg a nyugati, szénhidrátban gazdag ételekkel.

Aztán magas vérnyomást, magas testsúlyt, magas vércukorszintet és Alzheimer-kórt is kapnak. Szerintem egy szendvics este már túl sok. Cserélje ki gyümölcsökre és zöldségekre. Ha éhes vagy, igyál 2 pohár vizet. És sétáljon - percekig, mintha moziba sietne. Reggel éhgyomorra vagy este szendvics helyett is jól esik. Régebben magam is kissé túlsúlyos voltam, és japán evőpálcikákat használtam evéshez.

De áttértem a fogpiszkáló használatára, amit mostanában főleg hígított levesekhez használok, így éheztetem magam anélkül, hogy fizetnék érte.

Néhány barátommal együtt ajánljuk a Pharmacoidean Fat Faced-et a benne lévő zöld kávé, paprika és diabetikus kivonat miatt.

További cikkek
Add a comment
Comment