•  aug. 13, 2022

Hogy fogyjak le 15 kilót

Magdalena Magdalena
Hogy fogyjak le 15 kilót

A magnézium szedése is sokat segített, különösen az első szezonban, amikor gyakran stresszes voltam. A zabpehely és a zabpehelypehely kivételével abbahagytam a liszt és a lisztalapú élelmiszerek fogyasztását. És az evés mellett hirtelen felfedeztem a testmozgást is, ami új módot adott a kikapcsolódásra, feltöltődésre és stresszoldásra, ami nagyszerű felismerés volt. Őszintén hiszem, hogy a fogyásra nincs csodaszer, legalábbis a tartós fogyásra nincs, de csak akkor, ha odafigyelünk az étrendre és a testmozgásra. Mivel ezt ugyanolyan gyakran halljuk, mint azt, hogy ne fogyjunk, hanem változtassunk az életmódunkon, hajlamosak vagyunk egyszerűen figyelmen kívül hagyni.

Milyen nehézségekkel találkozott a fogyás során. Amikor elkezdtem a változást, a legkisebb gyermekem még csak hat hónapos volt, a középső gyermekem még hároméves sem volt, a legidősebb pedig még csak ötéves. Ennek eredményeként a két legnagyobb ellenségem az időhiány és a fáradtság volt.

Azóta is ott vannak. Meglepetésemre a nagyon támogató férjem is kezdetben ellenezte a terveimet, nem dicsért, nem motivált, sőt úgy tűnt, hogy a cselekedeteivel ellenem dolgozik, pl. Azt hiszem, ezek ellenszere az volt, hogy elhatároztam, hogy bármi is történjen, végig fogom csinálni a dolgot. Később rájöttem, hogy a férjem nagyon büszke rám, 15 csak történetesen olyan ember, aki nem szereti a változásokat. Őszinte beszélgetést folytattunk, és azóta az egyik legnagyobb rajongóm. Úgy érzem, hogy ahhoz, hogy hosszú távon anyaként adhassak, valahonnan fel kell töltődnöm, és jelenleg a feltöltődés az életemben a testmozgás.

Nehezen hittem magamban, mert sok sikertelen diétán mentem keresztül. Azt is nehezen hittem el, hogy megvan bennem az akaraterő. A nyaralás előtti héten kezdtem el, és azt hiszem, a nyaralás vége felé kezdtem úgy érezni, hogy már nem tartok szünetet. Eddig minden évben kudarcot vallottam az ünnepeken. Aztán a nagyobbik fiam születésnapjára, majd egy esküvőre havi 15 kilót fogytam, és ezek igazi sikertörténetek voltak.

Aztán hirtelen a kitűzött 65 kilós álomsúlyomnál, és nem éreztem magam stresszesnek, egy hónap alatt 15 kilót fogytam, és további 6 kilóval alulmúltam a súlyomat. Mennyi időbe telt, amíg az első eredményeket láttam. Az első sikereim nagyon gyorsan jöttek, mert sok súlytól akartam megszabadulni, és az első fázisban a változások gyorsabban történnek, ami megtévesztő lehet.

Mit tesz a visszaesés megelőzése érdekében.

Nem kell diétára kényszerülnöd. Hogyan lehet elveszíteni 15 kg 4 hónap alatt

Étkezési és edzésnaplót vezetek. Én személy szerint 15 kilót fogytam egy hónap alatt a laptopomon, őszintén leírok mindent. Ez igaz, mert nem vagyok éhes, nem eszem olyan sokat. Csak abban nem vagyok biztos, hogy megöli a szervezetedet, beleértve a borodat is.Sokáig próbálkoztam mindenféle diétával, de a kilók egyszerűen nem jönnek le. És ha nem hagyod, hogy a tápanyagok felszívódjanak azokkal a hülye hashajtókkal, akkor nem fogysz, hanem hiányt okozol.

A szénhidrátok lebontása a szájban kezdődik, így sajnos a legtöbb szénhidrát ott szívódik fel. Bármilyen zsírégető terméket, és úgy értem azokat, amelyek megérik, csak az utolsó néhány kiló, 15 kiló 1 hónap alatt történő leadására szabad használni. De ehhez sokkal alacsonyabb testzsírszázalékra van szükséged.

De nem a fogyáshoz. Növelje a folyadékbevitelt legalább napi másfél literre - elsősorban szénsavmentes vagy szénsavmentes víz, illetve koffeinmentes tea formájában. Kezdetben hetente háromszor 30 perc testmozgást végezzen. Mondjon búcsút a sült ételeknek, és hagyja ki a fehér kenyeret, a tésztát, az üdítőitalokat és a zsíros tejtermékeket. Ehelyett fogyasszon teljes kiőrlésű gabonát, sok gyümölcsöt és zöldséget, és használjon olívaolajat a főzéshez.

További cikkek
Add a comment
Comment