•  aug. 13, 2022

Heti 1 kg fogyás mintaétrend

Magdalena Magdalena
Heti 1 kg fogyás mintaétrend

Így becsaphatom a testemet, amely a sok kemény munka után úgy érzi, hogy újra szabadlábon van, és újra kedvére égetheti a kalóriákat.

Meg fog lepődni az elkövetkező napokban. Mondjuk, sikerült egy tartalmas hosszú hétvégét beiktatnom, sajnos túl sok hét fánk és szülinapi torta vett körül, de jó, ha az ember a csúcsra jut. Ami a legtöbb gondot okozza nekem, az a sütemények. Sajnos nem tudom elkerülni őket egyetlen boltban sem, főleg, hogy a gyerekemnek szinte naponta veszek friss pékárut, mostanában a ketchupos zsemlén kívül nem eszik meg semmit, és én magam is imádom a friss pékárut, különösen a magos fánkot.

A levesek azért is nehezek számomra, mert a legtöbb magyarral ellentétben én nem rajongok értük. Nem szeretem elkészíteni vagy megenni őket, de rendszeresen be kell iktatnom őket az étrendembe, mert tudom, hogy egészségesek, táplálóak és laktatóak. Az első néhány nap után azt tapasztaltam, hogy sokkal intenzívebben érzem az ízeket, ha elhagyom a cukrot, például a kávémat kevesebb édesítőszerrel iszom. Nem hiszem, hogy sokkal energikusabb lennék, de a hasam például már három nap után sokkal laposabb.

De most, három hét elteltével sajnos nem tudok megszabadulni tőle, és ahhoz, hogy megtartsam a leadott körülbelül három kilót, a fogyás mellett sportolni is el kell kezdenem.

4 kiló lefelé 4 hét alatt

Egyelőre, mivel ilyen rossz az idő, otthon maradok a négy fal között, és guggolásokat és hasizomgyakorlatokat végzek, de apránként úgy érzem, hogy ki kell mozdulnom és mozogni. Fogyás a szabadban. -1 kiló hetente koplalás és megerőltetés nélkül - így fogyok. Mindenki teste más és másképp reagál a cukor, a szénhidrátok és a kalóriák fogyasztására. Ez az én személyes történetem, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy másnak is működni fog, vagy hogy nekik is olyan könnyű lesz leküzdeni az akadályokat. Azt hiszem, minden az időzítésen múlik, legalábbis nálam általában. Nézd meg, hogy mi fér bele a kalóriáidba, ami ha a napi kalóriaszükségleted , egy hét alatt több mint egy kiló csökkenést eredményezhet.

Ez hosszú távon is tartható, de érdemes időről időre kalóriadús napokat is beiktatni.

Fehérje diéta - 1 hét, mínusz 2 kg!

Rosttal töltik meg a gyomrot, de alig van bennük kalória. Próbálja ki ezeket, ha vacsora után megéhezik. A cikkhez ajánlott. Club Podcast Shop. Valójában van különbség a két kép között. A cukkini az egyik legnépszerűbb zöldség, viszonylag olcsó, gyorsan elkészíthető és nagyon sokoldalú. A töltött, párolt és sült cukkini mellett a cukkini tészták és rizottók remek alapanyaga is. A tofuról nem is beszélve. Kínálatunkban egyszerű, de laktató cukkiniételeket talál.

Az egyik legnépszerűbb helyi illatos fajta a cserszegi fűszeres fajta. Ha mindennapos, jól iható fehérbort keres, érdemes megnéznie a cserszegi borokat, nem utolsósorban a kiváló ár-érték arányuk miatt.

A lédús citrom a desszertek igazi ínyencsége, hiszen reszelt héja és kifacsart leve számtalan desszertben felhasználható. Krémekhez, lekvárokhoz, pitékhez és tortákhoz használható, de kekszekhez is ideális, és mázas krémként is használható.

További cikkek
Add a comment
Comment