•  aug. 13, 2022

Hatékony fogyókúra xl medical

Magdalena Magdalena
Hatékony fogyókúra xl medical

Naponta 3x2 tablettát vegyen be bő folyadékkal Ha eszik, étkezés után vegye be. Naponta legfeljebb 6 tablettát vegyen be. Vegye az XLS Medical-t egy vagy több hónapig, attól függően, hogy mennyi súlyt szeretne leadni. Ez biztosítja az első fázisban az optimális zsírmegkötést, majd a második fázisban a zsírban oldódó vitaminok felszabadulását az optimális vitaminbevitel érdekében. Hogyan működik. Az XLS Medical egy speciális hatóanyagot, karcsúsító növényi rostot tartalmaz, zsírban oldódó A-, D- és E-vitaminnal dúsítva.

Az XLS Medical segít akár 3x több súlyt leadni, mint a puszta fogyás. Ez segíthet megelőzni az elhízás súlyos következményeit, például a cukorbetegséget, a szív- és érrendszeri problémákat és az ízületi problémákat. Aktív összetevő.

Segédanyagok: mikrokristályos cellulóz, tri-kalcium-foszfát, klorofillin, magnézium-sztearát Ph. Egyéb összetevők: A-vitamin-acetát retinol, D3-vitamin kolekalciferol, E-vitamin-acetát alfa-tokoferol. Az XL-S orvosi zsírmegkötő tabletták használata bizonyítottan biztonságos, nincsenek ismert káros orvosi mellékhatásai, és nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges színezéket, ízfokozót, sót vagy tartósítószert. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatású tulajdonságokkal, és nem a betegségek kezelésére vagy megelőzésére szolgálnak.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, ezért a címkéken, csomagolásokon stb. található címkézés, jelölés, szimbólumok, képek stb. A termékek címkézése, kiszerelése és reklámozása nem állíthatja vagy sugallhatja azt, hogy az étrend-kiegészítő készítmény betegséget előz meg vagy gyógyít meg, vagy azzal a tulajdonsággal rendelkezik, hogy megelőzze vagy kezelje azt. Tartsa ezt szem előtt, amikor a gyártók leírásait és reklámjait olvassa. Bemutató videó. Vélemények Összesen 10 értékelés.

Egy névtelen felhasználó. Negatívumok: Nagyon sajnálom,de nekem nem tett jót,mert nagyon megemelte a vérnyomásomat és nem éreztem jóllakottnak magam tőle és hiába ittam folyadékot,folyamatosan dehidratált voltam.

Csak azért sajnálok 14 ezer forintot, mert nem tudok vele mit kezdeni. Nos, ez. Figyelnie kell az étrendjére és a testmozgásra.

Tényleg működnek a diétás kapszulák?

És akkor miért ez a tabletta. Erre a problémára is van válaszuk: a diétát szeretnék felpörgetni, és megakadályozni, hogy a felhasználók éhségérzetet kapjanak. A diéták ezt teszik, de havonta ezer eurót kidobni egy csomó hülyeség. Írtunk már itt néhány egyébként egyszerű módszerről az éhség leküzdésére. Miért nem. Mivel a legtöbb elhízást a túlzott és nem megfelelő szénhidrátbevitel okozza. Ezt egyébként már korábban is próbálták, volt egy XL-S szénhidrátkötő tabletta, de valamiért a termék megbukott.

Frissítés: a termék annyira szennyezett, hogy a hatóságok betiltották a forgalmazását. Vajon mi lesz a következő, a fehérjekötés? Talán ez megnyit valamit. Egyelőre figyeljük tovább.

További cikkek
Add a comment
Comment