•  aug. 13, 2022

Hasról fogyni shop builder

Magdalena Magdalena
Hasról fogyni shop builder

Az izomszövetből sokkal könnyebb energiát nyerni, mint a zsírból. A zsír a nehéz időkre való - ezt az evolúció kódolta, nem tehetsz ellene semmit. Ez rendben is van, csak a minőséget és a mennyiséget is a hasadból kell nézni. Csökkentenünk kell a szénhidrátok mennyiségét, hogy a szervezetünknek nehezebben hozzáférhető energiaforrásokat kelljen keresnie.

SHOP.BUILDER ONLINE BOLT

Ki kell iktatnunk a cukrot és a finomított, gyorsan felszívódó szénhidrátokat az életünkből, hogy káros hormonális hatásaik ne akadályozzanak céljaink elérésében. Növelnünk kell a fehérjék és aminosavak bevitelét, hogy megvédjük izmainkat az energia kimerülésétől.

localhostR WEBOLDAL

Végül pedig azért jó, ha növeljük az aktivitást, fogyunk és sportolunk, mert ilyenkor a szervezet több energiát használ fel, ami megkönnyítheti a kalóriadeficit elérését, azaz könnyebben használunk fel több energiát, mint amennyit kapunk. Érdemes hangsúlyozni, hogy amit itt olvas, az csak egy módja, de nem az egyetlen módja a zsírvesztésnek.

Nem vagyunk mindannyian egyformák, mindenkinek másképp működik. Ez a módszer már több ezer üzletben bizonyított, így nyugodt lelkiismerettel mutatjuk be Önnek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a ketogén diéta vagy akár a mostanában divatos időszakos böjtölés nem oldhatja meg a problémát, bár ez utóbbival kapcsolatban vannak fenntartásaink. Nem próbáljuk rangsorolni a diétákat. A célunk egyszerűen az, hogy egy olyan módszert mutassunk be, amely működik, amelyet már sokan kipróbáltak és teszteltek, és amelyet bárki, legyen az kezdő vagy haladó, sikeresen alkalmazhat.

De még ha történetesen más utat választasz is, akkor is érdemes elolvasnod ezt a kis könyvecskét, mert a testünk működésében nem sok különbség van - és erről fogunk itt beszélni!

Ha azonban meg akarod érteni, hogy a szervezeted miért teszi azt, amit tesz, és miért mondják, hogy bizonyos tápanyagok tiltottak az étrendben, akkor semmiképpen ne hagyd ki ezt a fejezetet. Fontosnak tartjuk, de elfogadjuk, ha vannak olyan építők, akik nem lelkesednek érte. Vigyázz, ez egy kemény fejezet, úgyhogy légy résen. Emlékezzünk tehát, mik voltak ezek a feltételek. Egyszer kalóriadeficitre van szükséged, ami a zsírégetés egyik legfontosabb tényezője.

Aztán írtunk néhány szót olyan dolgokról, mint például a fehérje-, szénhidrát- és zsírbevitelre való odafigyelés, mert ezek nem ugyanazok. De mi az oka ennek. Minden tápanyag más-más hatással van szervezetünk hormonháztartására. Ha figyelmen kívül hagyod, soha nem fogsz tartós eredményeket elérni, és nem fogsz tartósan fogyni.

Természetesen azoknak, akik elégedettek a jojó-effektussal, ez nem számít. Ezek közé tartozik az inzulin, a glükagon, a hormonérzékeny lipáz enzim és a lipoprotein lipáz enzim. Bár a nevek helyenként ijesztőek, ígérjük, hogy ez a figura nem teljesen kínai. Olvasd el először ezt a kis történetet, hogy ellazulj, vagy inkább, hogy ráhangolódj, és megérted, miért fontos. Inzulin bácsinak hívták. Egyszerű munkás volt, akinek egyszerű feladata volt: nem engedett túl sok szenet a kazánba. Csak annyit, amennyi szükséges volt. Amikor megszólalt a vészcsengő, minden erejét be kellett vetnie, hogy a szenet a raktárakba lapátolja.

Volt rá munkaköri leírása. Először az első készletet kellett feltöltenie. Általában egyszerű volt: jött egy kis szén, Inzulin bácsi rendbe tette a dolgát, kitakarított, és mindenki boldog volt. Ha sok szén érkezett, és ezek a raktárak tele voltak, akkor még mindig volt lehetősége a tartalék raktárat használni, de egyedül kellett dolgoznia, és a vezetőség nem szerette, ha ezekbe a raktárakba rakodott.

Inzulin bácsi azonban kötelességtudó ember volt, ezért szükség esetén használta a raktárakat. Ha szénfelesleg volt, mindig a tartalékkészletet kellett megpakolnia, miután az elsődleges készletek megteltek. Annak érdekében, hogy ilyen helyzetekben hatékonyak legyünk, a tartalékraktárban egy lejárót helyeztek el, hogy megkönnyítsék a rakodást, és elkerüljék az ajtó állandó nyitogatását. De ez nem akármilyen ajtó volt: csak befelé nyílt, így a szénszemek nem estek ki a raktárból!

Néha, nagyon ritkán, más munkások is bejöttek a gyárba. Glukagon bácsi és társai megkongatták a vészharangot, ha a kazánból hiányzott a szén. Időnként, amikor már nem érkezett szén a gyárba, vagy amikor ugyan érkezett, de lassan, kinyitották a fő- és a mellékraktárak ajtaját, hogy szenet töltsenek a kazánba.

Csak nekik voltak szerszámaik. Az inzulinos főzetnek semmi köze nem volt hozzá. Néha együtt dolgoztak.

További cikkek
Add a comment
Comment