•  aug. 14, 2022

Hűtőfolyadék fogyás skoda oktávia

Magdalena Magdalena
Hűtőfolyadék fogyás skoda oktávia

A vízpumpa cseréjekor mindig gondosan hasonlítsa össze a régi és az új alkatrészt, hogy felmérje a különbségeket. Ha a hűtőfolyadék nem szivárog sehol, akkor vagy csendben eltűnik az égéstérben, vagy még mindig a hűtőn keresztül távozik. Harmadszor, ami kevésbé alkalmas folyadékciklusra, a túlmelegedő hűtőfolyadékból származó túlnyomás miatt a rendszer nyomását szabályozó hűtőfolyadék sapka pillanatnyilag kiengedheti a felesleges folyadékot.

A túlmelegedés titka a műszerfal, amely nem mutatja a víz hőmérsékletét, és a piros figyelmeztető lámpa általában túl későn kapcsol be. A hűtősapka cseréje ajánlott, de a hűtőrendszer üzemi nyomását és hőmérsékletét, valamint a hűtőventilátor működését is ellenőrizni kell. Remélem, hasznos voltam. Gulyás Márk - www. Parking Parade június skoda i. Tanácsadás Autódoktor A hűtővíz eltűnik. Cikkek, hírek Elkészült az új Fiat Doblo. A motor azonban a visszajelző mérők szerint nem tűnik túlmelegedőnek. Az a hiba, amelytől a legtöbb autótulajdonos fél és retteg, az a motor felforrása és meghibásodása.

Mindez őrült költségeket, motorcserét és akár kínos helyzetet is jelenthet az autópályán. Éppen ezért sokan, és nem ok nélkül, éberen és figyelmesen figyelik autójuk szívét, és minden apró zörgésre odafigyelnek. Megfelelő gondoskodással és odafigyeléssel azonban sokat tehetünk azért, hogy szeretett autónk a lehető leghosszabb ideig szolgáljon minket.

Az autód vízzel működik. Ne örülj neki!

Így járt klubunk egyik tagja is, aki Meriva B1 motorterébe pillantva észrevette, hogy a tágulási tartályban lévő víz forr. Ezután elkezdte vizsgálni a jelenséget, hogy mikor történik, és mi okozhatja.

Megállapította, hogy a hűtővíz teljesen tünetmentes volt, amikor az autót elindították, hogy a víz hőmérséklete rövid idő után a kijelző szerint nem melegedett túl, és a mérőműszer nem haladta meg a 90°C-ot, de rövid idő után a tartályban lévő víz forrni kezdett.

További cikkek
Add a comment
Comment