•  aug. 13, 2022

Gyors fogyókúra 1 hét alatt

Magdalena Magdalena
Gyors fogyókúra 1 hét alatt

A fogyás alapja természetesen a kalóriacsökkentés, de a szervezeted a kúra során is felfrissülhet és feltöltődhet. A módszer a mintaétrend betartása mellett megköveteli, hogy naponta legalább 3 liter folyadékot igyon, és rendszeresen mozogjon. Nem meglepő, hogy sok hollywoodi híresség választja ezt a gyors fogyókúrás módszert, hiszen akár egy kilót is fogyhatsz vele egy hét alatt.

Fogyjon 5 kilót 1 hét alatt

Ugyanakkor a friss tavaszi zöldségekkel való fogyás egészséges is, mivel számos vitaminnal töltheti fel szervezetét. Ezzel a diétával nemcsak gyors zsírégetést érhet el, hanem egy méregtelenítési folyamatot is elindíthat, amely javítja az emésztést. Valójában az egész egy nagy körforgás, hogy a teste újra karcsúsodó formába kerüljön, miközben az egészségének is jót tesz. Reggeli: két zellerszár. Ebéd: egy tál zöldségleves, 1 20 dkg grillezett zöldség. Uzsonna: egy körte. Vacsora: uborka, paradicsom és paprika saláta.

Reggeli: egy csésze zöldsaláta. Ebéd: egy csésze gyümölcsturmix. Ebéd: hét sült zöldség olívaolajban. Uzsonna: egy kefir. Vacsora: pácolt burgonyasaláta. Tízkor: egy narancs. Ebéd: spárgakrémleves és egy szelet barna kenyér. Uzsonna: paradicsom. Vacsora: joghurt és egy szelet barna kenyér. Fedezze fel a leghatékonyabb zsírégetőket, hogy egészségesen és természetesen fogyjon!

Reggeli: 25 dkg gyümölcssaláta. 10:00: egy csésze friss gyümölcslé. Ebéd: lencsefőzelék és egy szelet barna kenyér. Uzsonna: két alma. Egy Figu rúd mindig kéznél van. Valami meleg estére. A finom Figu levesekkel ez sem jelent problémát. Az első kis sikerek gyorsan jönnek a Figuactive diétás programmal. Ne feledje, mindenki más, és ne hagyja, hogy mások sikere vagy kudarca befolyásolja Önt. Ha pedig hirtelen éhesnek érzi magát, a finom fogyókúrás edzés melege megnyugtathatja a gyomrát. A diéta még hatékonyabb lesz 4 Probalance tabletta és egy pohár fehérje után a vacsora mellé.

További cikkek
Add a comment
Comment