•  aug. 13, 2022

Gyors fogyás hasról tornával

Magdalena Magdalena
Gyors fogyás hasról tornával

Az egyik módszer, hogy állva vagy ülve a lehető legjobban megfeszíted a hasizmaidat, és olyan erősen behúzod őket, amennyire csak tudod. Próbálja ki most. Garantálom, hogy egy másodpercnél több idő alatt nem tudod megcsinálni - ha jól csinálod. Az a nagyszerű ebben a gyakorlatban, hogy bárhol elvégezheted. Az a szép benne, hogy nem ajánlom, hogy minden nap csináld. Elég hetente egyszer lefogyni. A második hasi húzódzkodásnál négykézlábra állsz, meghajolsz, mint egy cica, majd teljes erővel felhúzod a hasizmaidat.

Az időt, mint ebben az előző hasi esetben is, a saját ízlése szerint állíthatja be. A cél az, hogy 10 ismétlést érjünk el tisztességes erőfeszítéssel. És ha már megszoktad, akkor csinálhatsz 3×-et egy sorozatban, majd áttérhetsz a 6×-re egy sorozatban.

Fogyjon a hasán 3 nap alatt. 10 étel, ami megteszi!

Az utóbbi esetben heti két edzés elegendő ahhoz, hogy beinduljon a hasi fogyás. Az idő tehát nem lehet kifogás. Több száz felülés helyett erre van szükséged - ha tényleg meg akarod dolgoztatni a hasizmaidat.

Ez az a hely, ahol az első egyenes hasizom a szeméremcsonthoz csatlakozik, csökkentve a bordák és a medence elülső része közötti távolságot, és megdöntve a medencét, vagy ha fordítva nézzük, a mellkas fekvő helyzetből megemelkedik. A lényeg az, hogy nem terheli meg a csípőt vagy a gerincet, és pontosan ott összpontosít, ahol kell. Hogyan kell csinálni. Aki már kipróbálta, tudja, milyen koncentrált tud lenni. A gyakorlat még hatékonyabb, ha figyelünk arra, hogy a gyakorlat közben a has erősen behúzódjon.

Félig ülő helyzetben vagy ülve is végezheted, de a lábadat enyhén ferdén felemelve a talajról. Nyújtsa előre a karját, majd fordítsa a törzsét balra vagy jobbra.

Alternatívaként egy medicinlabdát vagy súlyt is vehetsz a kezedbe, és balról jobbra vagy jobbról balra pakolhatod. Van ennek egy négyfejű változata is. Ezután nyújtsd ki a jobb karodat oldalra, vagy akár fordítsd a törzsedet jobbra, és emeld a fejed fölé. A bal hátsó lábadat kinyújtva, a jobb kezedet a törzsed alá nyújtod, és a törzsedet balra fordítod, ha szükséges. Ezt egy sorozatban kell elvégezni, majd megismételni a gyakorlatot az ellenkező irányban. A fenti gyakorlatok kombinálhatók, és a legjobb, ha saját edzésformát alakítunk ki. Ezzel időt és energiát takaríthat meg.

Ha bűnös vagy az evésben, mindig végezd el ezt a gyakorlatot. Ezt a kártyát azonban nem érdemes mindig kijátszani, hiszen az étkezés rendkívül fontos szerepet játszik a hasi fogyásban. Főleg azért, mert csak bármilyen testmozgással lehet fogyni az egész testből. Ha reggeltől estig tornáztatod a hasadat, nem onnan fogsz fogyni, hanem mindenhonnan. A testmozgás nem képes a test egy adott testrészére összpontosítani a fogyást, így a hasi területen történő fogyás nem érhető el pusztán testmozgással, de még diétával sem.

Használhatod őket a hasizmok edzésére, ami egyáltalán nem probléma, ha formálni szeretnéd a tested. A probléma az, hogy ezek a szuperizmok nem fognak látszani, ha egy zsírréteg fedi őket, amitől nem tudsz megszabadulni csak zsírégető edzéssel. Tény, hogy esznek, ez tény, de nem ott, ahol szükség van rájuk. A hasizom edzés önmagában viszont nem fog kihozni a pocakból. Kivéve persze, ha megismétli a gyakorlatokat, ami természetesen nem egészséges hozzáállás. A zsírégető edzéssel és diétával nem lehet tartós fogyást elérni anélkül, hogy a súly ne jönne vissza.

Ezek fontosak az egészséges életmódhoz, de nem fogyhatsz anélkül, hogy ne szednéd vissza a súlyodat. Ezek csak a zsírsejtek méretét csökkentik, így amint abbahagyja ezt a szigorú életmódot, azok újra duzzadni kezdenek. Ha azonban talál egy olyan módszert, amely közvetlenül eltávolítja magukat a zsírsejteket, akkor tartós fogyást érhet el a hasáról. Ez azért van, mert a zsírsejtek biológiailag úgy vannak kialakítva, hogy ha egyszer kialakulnak, akkor többé nem jönnek létre.

Ha tehát sikerül elpusztítani őket, akkor nem fognak többé szaporodni vagy osztódni. Ma már léteznek erre módszerek - ráadásul kifejezetten a test egy bizonyos problémás részét célozzák meg, ami történetesen a gyomor.

Ezek zsírbontó módszerek. Régebben ez a helyzet a sebészeti zsírleszívással volt, de ma már sokkal barátságosabb és mindenekelőtt nem sebészeti megoldások jelentek meg. Amikor egy lány eléri a menopauza korát, és hízni kezd, természetes, hogy először életmódbeli változtatásokkal próbálja megállítani a menopauzai elhízást. Testmozgás, sport,. A kavitációs zsírleszívó készülékek népszerű választásnak számítanak azok számára, akik tartós fogyást szeretnének elérni.

A magyar válogatott térdre kényszerítette Angliát. Kerülje el a káoszt: hogyan hozza létre a tökéletes eklektikus enteriőrt.

További cikkek
Add a comment
Comment