•  aug. 12, 2022

Futással lehet hasból fogyni

Magdalena Magdalena
Futással lehet hasból fogyni

Valójában nincs ezzel semmi baj, és a következőket gyakran nem mondják ki. Egy 180 centiméter magas, 80 kilós, 35 éves nő 1 óra normál futás során kalóriát éget el. Egy centiméter magas, 80 kg-os, 35 éves nő 1 órás normál futás közben kalóriát éget el.

Ez alapján bárki kiszámíthatja, hogy hányan lennének. Ha fogysz, és egészséges étrendet követsz, akkor futás vagy edzés előtt egy órával étkezz. Ebben az időszakban célszerű több szénhidrátban gazdag ételt fogyasztani, mert szükséged lesz rájuk. Amikor elkezdesz futni, soha ne nézd, hogy mennyit futottál, csak a pulzusszámodat mérd. Tedd az ujjad a nyaki ütőeredre, és kezdd el számolni, hogy a szíved 5 másodperc alatt milyen gyorsan ver a hasadból, majd szorozd meg egy számmal. Ha a szíved t 5 másodpercig ver, máris elkezdtél plusz kalóriákat égetni.

A zsírégetésről itt nem beszélhetünk, de nem is kellene. Ha a futás előtt elfogyasztott szénhidrátraktáraid elfogynak, gyorsan rosszul érezheted magad.

A szénhidráthiány tipikus jelei közé tartozik a fejfájás, a szédülés, a fogyás, a fülcsengés vagy a koncentrációs nehézség. Általában még egy órával később sem érzed magad éhesnek. Azt mondják, hogy ez azért jó állapot, mert a futással járó fogyás zsírvesztéssé alakul, amit valahonnan származó kalóriákkal kell fedezni. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nem tetszik. A helyes út a futás közbeni étkezés, persze ehhez órákig kell futni, de enni kell.

A banánt érdemes ilyenkor fogyasztani, mert a sportolók edzés közben vagy után banánt esznek. A kérdés persze ebben az esetben az, hogy hogyan lehet futás közben fogyni? Összeállítottam néhány hasznos információt a témában. Joggal kérdezhetik, hogy mi közöm van nekem ehhez a témához. Bár nem a fogyás a célom, szeretném megtartani a jelenlegi súlyomat, amivel elégedett vagyok. Másrészt a cikk motiváló az apám számára is, aki 10 kilót szeretne leadni, elsősorban futással és az étrendjének megváltoztatásával. Menj apa. A futás közbeni egyenletes és folyamatos testmozgás kiegyensúlyozott étrenddel kombinálva hatékony módja annak, hogy megszabaduljunk a súlyfeleslegtől.

Ráadásul ez a mozgásforma nemcsak a fogyás, hanem az ideális testsúly megtartása szempontjából is fontos. A rendszeres, legalább heti többszöri futás elengedhetetlen a zsírtömeg csökkentéséhez, és kiegészíthető egy speciális edzéstervvel.

A futás tempója lassú legyen, rövid, intenzív edzésszakaszokkal váltakozva. A gyors, intenzív edzés sokkal hatékonyabb a zsírégetés szempontjából, mint a lassú vagy hosszú edzés. Például a heti három edzésből kettőnek lassú, normál tempójú gyakorlatnak kell lennie, egynek pedig intenzívebbnek.

Ez egy elég nagy tévhit. Ezért fontos a fokozatos, célorientált edzésterv követése és a rendszeres futás a testzsírszázalék csökkentése érdekében. Ügyeljen arra, hogy a futás előtt, alatt és után megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszon.

A megfelelően pótolt víz nem növeli a kezdeti súlygyarapodást, de a helytelen folyadékpótlás és a kiszáradás súlyos rendellenességekhez vezethet. Zsírégető sablonsáv. Hogyan kell futni. Nem leszek vallásos életmódváltó maimonium. Érezd jól magad - Érezd jól magad. A válaszadás előtt be kell jelentkeznie.

6 tipp, ha futással akarsz fogyni

Az edző felelős a sunforgofitnessért. Maratont futok. Fitness tanácsadás fitness sport.

Fogyás futással. Mennyit fogyhatok futással.

Macronauta Aszalt gyümölcs kompót divany. Ajánlott témák. Mennyit lehet fogyni futással. Fogyni-fogyni-fogyni-fogyni-fogyni-fogyni-kúrainfo. Személyi edző mennyit keresel a fogyásért.

További cikkek
Add a comment
Comment