•  aug. 11, 2022

Fogyni a nyárra cica felülés

Magdalena Magdalena
Fogyni a nyárra cica felülés

Megnézem, hány tonna mínuszban pörög a közösségben, miközben pörög a számláló, miközben én alig jutok valamire. Van egy hasonló tapasztalat. Jozsi 92-vel fogyok. Ja igen, a minap csináltam néhány pálcikára vágott sajtos pitét, de még maradt egy-két kolbászkarika.

Ehhez egy nagyobb tésztát pohárral felszeleteltem, a tetejét négy pogácsára vágtam, és egy kolbásztekercset tettem a tetejére. Ebből lett egy mini pizza. Erre van egy jó megoldás.

Egy macska a házban!

Ahelyett, hogy egy kis kenyérszeletelőt használna, használjon egy nagy fazék nyári szeletelőt. Így biztosan meg tudunk állni egy tételnél :P!!!!

Istenem, milyen okos... Nem mondok le a pogácsáról sem!!!! Mert néha eszem őket, de nem olyan sokat, és nem bármikor. Van egy poszt, ahol Kitty feladja a pogit. Igen, a kalóriatáblázat jobban megfelel a napi menünek, mint én :D:D. Alább követem. Minden alkalommal, amikor felkockázom, sokkot kapok :D:D De nem tudok úgy tekinteni a kajára, mint egy eszközre, hogy ne haljak meg.... Azért megyek, mert muszáj, mert már megcsináltam a CH kúrát, amit már párszor írtam ide, úgyhogy bocsánat, ha ismétlődik. Egy évig és napi 30 grammot egy évig. Különösen nem ettem levest, ha az turmixolt vagy kevert volt.

A pékárukról és a zöldségekről nem is beszélve, nagyon korlátozottan. Azoknak, akik értik, igen, az Atkins az, aki az első két hétre 30 grammot ír elő, és semmi gyümölcsöt, mert így érzed a sikerélményt. Valóban, különösen az elveszett centik és pl. a csípőzsír.

Szó szerint olvadtak a kilók, nem is vacakoltam, ha kekszet akartam, túrót ettem édesítővel és valami vadgyümölcsöt. Úgy tűnt, hogy a testem erre várt, és valóban sok üres kalóriát ettem, kis kekszeket itt és kakaógolyókat ott, de az eredmény megdöbbentett.

Egy év alatt körülbelül 20 kilót fogytam, a legtöbbet az első hónapokban. Aztán elegem lett, és visszatértem a normális étkezéshez, vagy amit normálisnak gondoltam. Nos, néhány év alatt elértem életem legmagasabb súlyát, ami nem volt több, mint amikor kiléptem az Atkinsból. És nem, nem zabáltam magam halálra, vannak barátaim, akik többet ettek, mint én, és mégis olyanok voltak, mint a fadeszka.

Most az Atkinson reggelire rántottát, sajtot és szalonnát, csirkefalatkákat ettem, de alig volt zöldség, mert úgy gondoltam, hogy a szénhidrátok magasak. Tészta, rizs, felejtsd el. Mivel fiatal voltam, nem rohantam orvoshoz vérvizsgálatra, így nem tudok az ilyen jellegű hatásokról. Egy-két évvel ezelőtt újra kipróbáltam az Atkinst, és nem volt hatása. Aztán találtam egy táplálkozási szakembert, aki összeállított nekem egy étrendet, amely barna rizst és durumtésztát, diétás pörkölteket és kenyeret tartalmazott, fehéret nem.

És 15 kilót fogytam, pedig úgy vigyáztam a szénhidrátokra, mint az ördög a szénhidrátokra. Pár hete visszanyertem az erőmet, és most a dietetikusom receptjei segítségével számolok. De én még mindig eszem krumplit stb. és nincs ilyen. Mi a természetes INTELLEKTÍV izom?. O Gonoszka, eccajgos ámokfutó volt ma a hírekben :D :D Ati, egy héten csak 1 nap kardió, 5 nap erősítő edzés és egy pihenőnap. Elfoglalt voltam itthon, és úgy tűnik, csak tegnap volt időm biciklizni.

Remélhetőleg a jövő héten vissza tudok térni a pályára, bár úgy néz ki, hogy 2 hét. Ez lehetséges????

További cikkek
Add a comment
Comment