•  aug. 12, 2022

Fogyás után bőrproblémák kezelése

Magdalena Magdalena
Fogyás után bőrproblémák kezelése

És ne felejtsük el, hogy a napi folyadékfogyasztásunk a bőrünkön is meglátszik. Naponta legalább 2,5 liter cukormentes folyadékot kell inni.

Bőrproblémák fogyókúra után - és mit tehetsz ellenük?

Fogyási tippek és tanácsok Bőrápolási tippek Hogyan lehet megszabadulni a petyhüdt karoktól. Hogyan lehet megszabadulni a sántító karoktól. Kezdje el erősíteni a karjait, mielőtt túl késő lenne, Karok. Mindig a karok járnak a fejünkben, különösen nyáron, mégis hajlamosak vagyunk elhanyagolni ezt a területet az edzéseink során.

Feszítse meg a farizmokat, formálja a hasizmokat és dolgozzon a lábak karcsúsításán szorgalmas edzéssel. De csak akkor kezdjük el erősíteni a karunkat, amikor már láthatóan kövérek és petyhüdtek vagyunk. Koncentráljunk tehát most együtt a hát és a felkar alsó felének bőrproblémáira, és állítsuk vissza annak fiatalságát. Már most elkezdheti erősíteni a tricepszét és a bicepszét. Használj minőségi kozmetikumokat a bőrödre, és töltsd fel energiával a sejtjeidet!

Gyakorlatok sántító vállakra: doboz vagy fekvőtámasz. Találjon időt egyszerű karerősítő gyakorlatokra, amelyeket otthon, otthonában, kényelmesen végezhet, hetente legalább háromszor. Állj egyenesen, vállszélességben, szorítsd ökölbe a kezed, és üss a levegőbe magad előtt, mintha bokszolnál. Ismételje a gyakorlatot felváltva mindkét oldalon. A karok összekapcsolása a hátad mögött nagyon hatékony gyakorlat. Vegyen fel egy kis szórópozíciót. Helyezze a jobb kezét, tenyérrel a háta felé, a feje mögé.

Nyúlj a hátad mögé a bal kezeddel, és próbáld meg legalább az ujjhegyeiddel megérinteni a jobb kezed. Ismételje meg a gyakorlatot úgy, hogy a kezei egymással szemben legyenek. Kiváló alternatíva az egykezes súlyzókkal vagy más súlyokkal, például vízzel töltött műanyag palackokkal való erősítés. Hajlítsa be kissé a térdeit, hajoljon kissé előre, és húzza magához a súlyzókat. A súlyok emelésekor a karokat csak a könyöknél hajlítsa be, a hátát végig egyenesen tartsa. Vegyél részt 10 napos kihívásunkban, hogy hasznos nyújtási és erősítő gyakorlatokat végezz!

Tipp: Bevásárlószatyrok cipelése vagy tésztagyúrás. Ezek a tevékenységek szintén segíthetnek a feszes és formás karok kialakításában.

Egy megfelelően végrehajtott fekvőtámasz ezer más gyakorlatnak felel meg. Esztétika rovatunk abból a mindennapi igényből született, hogy mi nők minél tovább a lehető legjobban nézzünk ki, és mindent megteszünk ennek érdekében. De amikor megkérdezik, mi a titok, a legtöbben nem hajlandóak elismerni, hogy a megfelelő ápolás harmincéves kortól sokkal többet ér, mint a drága krémekre hagyatkozni.

Ha velünk tartasz, tabuk nélkül beszélgetünk olyan kezelésekről, amelyek valóban segíthetnek megőrizni fiatalos vonásaidat, és amelyeket a nők jelentős része már alkalmaz. A G1 Intézet szakértőinek segítségével számos tabutémát vizsgálunk meg.

Bőrproblémák fogyókúra után

Hagyjuk abba a fogalmam sincs, mi az a hialuronsav és a botoxról csak hollywoodi sztároktól hallottam mondogatást.

Mert ez egyszerűen nem igaz. Szerencsére a modern bőrgyógyászat ma már számos lehetőséget kínál e problémák minimális beavatkozással történő megoldására.

További cikkek
Add a comment
Comment