•  aug. 12, 2022

Fogyás és izmosodás egyszerre bodybuilder

Magdalena Magdalena
Fogyás és izmosodás egyszerre bodybuilder

Talán egyszerűbb lenne azt mondani: Kingeri Hali. Most hétfőn kezdtem el a diétát, és tavaly egyszer már megcsináltam, bár egy-két apró csalással, de akkor is fogytam kilókat.

Talán jobban el vagyok kötelezve a fogyás iránt. Rendszeresen sportolok, szobabiciklizés, rendszeres szabadtéri kerékpározás, gyaloglás, fitneszvideók. Azt hiszem, viszonylag jól haladok. Azt hiszem, sok emberben megvan a vágy, és hogy mit jelent ez a kifejezés. Edzésprogram összeállítása. Nem kell megőrülni az orrba-szájba menő fogyókúrázóknak. Ez egy olyan mozgásforma, amelyet bátran végezhetsz, és jót tesz neked.

De diétával, alacsony kalóriabevitellel. De az izmok szénhidrátraktárait is elhasználod, ami nem jó, mert izmot veszítesz. Van, aki a hasán, van, aki a fenekén hízik. Ezek megváltoztathatatlan tények. Ha már elsajátította a gyakorlat technikáját, akkor a gyakorlat intenzitását kell beállítania. Ez egy jó viszonyítási alap a kezdők számára, de nincs kőbe vésve. Azoknak, akiknek nincs intenzitásuk. Az izomstimuláció a rendszeres testmozgás előfeltétele.

Rendszeresség. A tipikus eset egy keskeny, hosszú kar, általában. Őt csak az étel íze érdekli, és az, hogy kielégítse őt. Ez természetesen kiegészíthető. És mindezt idióta kéthetes éhségdiétákkal teszik. Ahogy fentebb említettem, a táplálkozáshoz való hozzáállásunknak meg kell változnia.

Izmot építeni és zsírt égetni egyszerre?

Az átlagember nem eszik elég fehérjét, de minden sportban - különösen a teljesítménysportokban. Ezt a programot helyes táplálkozással kell megkerülnünk. Szénhidrátbevitel. Fel nem használt szénhidrátok. Kétféle zsírtípus létezik az étrendünkben. Telített zsírok, amelyek szénhidrátok. Egyetlen olyan eset van, amikor a fehérjepor jobb, mint a szilárd táplálék. A könnyű gyümölcsleveket sem szabad fogyasztani, még akkor sem, ha azok édesítőszert tartalmaznak.

A citruslevet félig-meddig össze lehet keverni, hogy megtakarítsuk a költségeket, például a szőlőcukrot.

További cikkek
Add a comment
Comment