•  aug. 11, 2022

Fogyás 100 kg ról

Magdalena Magdalena
Fogyás 100 kg ról

Melyek voltak a legfontosabb tényezők az étrended megváltoztatásában. Kerülje teljesen a kristálycukrot, beleértve az üdítőitalokat, mindenféle hozzáadott cukrot tartalmazó terméket, joghurtot és müzlit. A fehér liszt helyett a teljes kiőrlésű lisztet a szénhidrátban gazdag liszttel való fogyás érdekében ismertem meg. Hogyan jellemezné a konyháját. Milyen összetevők újak az Ön háztartásában.

Mind a 100 új volt. Voltak a hagyományos magyar konyhában használt alapanyagok. Nem tudtunk a sok-sok kiló jó szénhidráttartalmú gabonáról. Most igyekszünk jó minőségű alapanyagokat használni, sokkal több gabonafélét eszünk, hogy 70 kilótól megszabaduljunk.

Burgonya ritkán kerül az asztalra, szinte kéthavonta egyszer. Sokkal több fehérjében gazdag terméket és sokkal több zöldséget eszünk. Andi ételei konzervek Főzöl külön a család többi tagjának, vagy azt eszik, amit te.

Sikertörténet: Péter 100 kilóról olyan vékony lett, hogy vissza kellett szednie néhány kilót

Hogyan viseli a családja az életmódváltást. A férjem mindent megeszik, nem válogatós, és könnyű vele dolgozni. Az unokám nagyon rossz evő, és nekem is gondjaim vannak vele, de remélem, hogy a jó példa megmarad. Például mostanában gofrit készítek zabpehellyel, és azt is megeszi. Szerencsére nagyon szereti a gyümölcsöket, és zöldségekkel fogytunk 70 kilót. Milyen sportot űzöl jelenleg?

Hogyan változtatott meg a sport. Minden a sporttal kezdődött, és most már az életem része. A futás segít oldani a feszültséget, az állóképességem soha nem volt jobb, és a futás türelmesebbé és elgondolkodóbbá tett.

Jelenleg 22 kilóval vagyok könnyebb. Örülnék, ha összesen 30 kilótól szabadulnék meg, de nem számít, mennyi időbe telik a maradék 8 kiló leadása, már túl vagyok rajta. Szeretnék még többet fogyni, hogy könnyebb legyen a futás, mert könnyebb súllyal tovább bírom a testemet, és hosszabb futásokat tudok végezni.

Ebben az életmódváltásban nagy segítségemre volt a férjem - köszönöm -, aki mindenben támogatott. Az ő bátorítása és türelme nélkül valószínűleg feladtam volna. Sokkal több húst és több zöldséget kezdtem enni, és csökkentettük a szénhidrátokat. Azóta heti 6x1 órát edzek: három erősítő edzés és három aerobic. Nagyon aggódtam, hogy mi lesz a bőrömmel, miután ennyit fogytam, de szerencsére jól viselte. Talán azért, mert bár 50 kiló soknak tűnik, 12 hónap alatt egy férfi átlagosan 4 kilót veszít havonta, alig több mint 40 év alatt.

Az új megjelenés új lendületet adott neki. A körülöttem lévő emberek csodálkoznak és tanácsot kérnek. Arra bátorítom a hasonló helyzetben lévőket, hogy mindig higgyenek magukban, ne mondják, hogy nem tudják megcsinálni.

Készülj fel arra, hogy szörnyű lesz, hogy minden nap fel akarod adni, és közben utálni fogod az egész világot. De ez normális. Sziszegtem, sírtam, sajnáltam magam. Ez az a hisztérikus, kézzel-lábbal tiltakozás, amit el kell hallgattatnunk magunkban, vagy csak hagyni kell, hogy ordítson, és nem szabad feladni. Ha az elhatározásod szilárd, akkor sikerre vagy ítélve, mert az agy vezet, a test pedig követ. Napi diéta 1. Nem tudom megcsinálni - így eléggé elhagytam magam. Így nézett ki a mérleg néhány hónappal ezelőtt, amikor Annika Price felszállt rá.

További cikkek
Add a comment
Comment