•  aug. 11, 2022

Egyszerre fogyni és izmosodni

Magdalena Magdalena
Egyszerre fogyni és izmosodni

Természetesen a fehérjében gazdag étkezés hatékony módja az izomépítésnek, de nem fog segíteni a fogyási célok elérésében. Maradjon távol a mérlegtől, és semmiképpen se ellenőrizze a súlyát minden nap. Ideális esetben, ha egyszerre fogysz és izmosodsz, a mérleg ugyanannyit fog mutatni, így a súlyod akkor is ugyanannyi marad, ha a zsírszázalékod csökken. Ezért nem hatékony állandóan figyelni a súlyodat, vagy akár összehasonlítani a kilóidat másokéval.

Ehelyett inkább a megjelenésre és a ruhaméretre összpontosítson. Lehet, hogy csak 2 kilótól szabadult meg, vagy egyáltalán nem, de most egy S-es méretet veszíthet, vagy akár formásabbnak is tűnhet kedvenc farmerjában. Ne feledje, hogy a mérleg nem ad megfelelő visszajelzést az alakjáról. A legegyszerűbb, ha a diéta alatt és az új életmód kialakítását követő első 6 hónapban egyszerre izmosodsz és fogysz. Azok a nők, akik teljesen kezdők az erőnléti edzésben, akik több zsírral rendelkeznek, vagy akik majdnem egy évet kihagytak az edzésből, sokkal gyorsabban érhetnek el látványos eredményeket.

Egy idő után azonban nekik is át kell értékelniük céljaikat. Amint megmutattuk, nem lehetetlen egyszerre két célt elérni, de egy idő után fontossági sorrendet kell felállítanod, hogy melyik a fontosabb számodra, és több erőfeszítést kell tenned rá. Az időszakos böjt sokak számára hatékony fogyókúrás módszernek bizonyul, de nem mindenkinek ajánlott, sőt egyesek számára veszélyes is lehet.

Biztos vagyok benne, hogy ez a hat élelmiszer ismerős önnek, de talán nem is tudta, hogy ennyire károsak lehetnek önre nézve. Nyáron egy kerti partin élvezhet egy-két koktélt, de mi van akkor, ha diétázik? Íme néhány koktél, amelyet nyugodtan ihatsz. Népszerűségük ellenére ezek a reggeli italok megemelhetik a vércukorszintet, ami rövid időn belül emelkedik és csökken.

Ez utóbbi általában éhségérzetet okoz, ami súlygyarapodáshoz vezethet. Figyelj az üzemanyagbevitelre A két fő cél együttes elérésének kulcsa az étrend.

Ne kompenzáld túl az evéssel Egy intenzív vagy nehéz súlyzós edzés után valószínűleg két dolog fog történni: éhesnek fogod érezni magad, és a tested fehérje után fog sóvárogni, hogy az izmaidat feltölthesd. Felejtse el a mérleget Maradjon távol a mérlegtől, és semmiképpen se ellenőrizze a súlyát minden nap. Próbáljon ki egy kardiógépet, vagy fusson a saját tempójában. Azt tanácsolja, hogy az elején állítsd a leglassabb beállításra, majd a második ismétlésnél állítsd olyan sebességre, amit tudsz ellenőrizni.

A következő tanács az, hogy sprinteljünk 10 másodpercig, majd pihenjünk 50 másodpercig. A futópadot ajánlott 15 fokos emelkedőre állítani. Ha csak egy perc HIIT-et hagysz az erőnléti edzés végén, az anyagcseréd órákkal az edzés után felgyorsul.

Ha 15 percnél tovább tudod végezni a HIIT-et, valószínűleg nem erőltetted meg magad eléggé. Fontos a jó időzítés A szervezetednek minden nap szüksége van kalóriákra, zsírokra, szénhidrátokra és fehérjére a megfelelő működéshez. A zsírégetés azonban attól függ, hogy mennyi izomtömeg van a szervezetedben. A fehérjéknek folyamatosnak kell lenniük, és optimális, ha egy átlagos ember napi két-három óránként 40 g női 25 g fehérjét fogyaszt.

Semmiképpen sem szabad zsírokat és szénhidrátokat egy időben, egy étkezés során fogyasztani.

Nem akarok lefogyni, csak fogyni akarok, Fogyni és fogyni akarsz. Akkor csináld!

Ehelyett próbáld meg két étkezésre osztani őket, különben megnöveled a zsírtömeg felszaporodásának kockázatát, amit igazán nem akarsz. A férfiaknak legalább 50 gramm szénhidrátot kell enniük minden étkezéskor, a nőknek pedig 30 grammot.

Adjon egészséges zsírokat minden más ételhez.

Zsírégetés és izomépítés: ez a siker receptje.

Mindig készülj fel Az első számú ok, ami miatt az emberek frusztráltan elkeserednek a diétájukkal kapcsolatban, az az étel, amit enniük kellene, de nem állnak rendelkezésükre.

Ha a megfelelő ételeket választja ki és jól elkészíti, akár hiszi, akár nem, a hamburger vagy a fagylalt utáni vágy el fog tűnni. A tervezés fontos, ezért az elkészített ételeket vigye magával a munkahelyére.

A bokszolás másik előnye, hogy tudod, mit eszel valójában. Új szokásokat, főzési technikákat és alapanyagokat tanulsz. Emelj nehéz súlyokat Ha hozzászoktál a nehéz súlyok ismétléses emeléséhez, ne hidd, hogy ha megfelezed a súlyokat, és 20 ismétlést végzel, akkor több zsírt fogsz égetni. Végül is az izmok egy súlyhoz vannak szokva, így ha hatékonyan akarsz megszabadulni a felesleges zsírtól, akkor lassan kell súlyokat emelned.

További cikkek
Add a comment
Comment