•  aug. 11, 2022

Edzés terv csípő fogyás és comb

Magdalena Magdalena
Edzés terv csípő fogyás és comb

Bár ez a feszesítő, combformáló gyakorlat önmagában nem segít a fogyásban, segíthet a feszes kontúr és a feszes bőr helyreállításában. A csípő és a comb területén lévő zsírlerakódások nagyon makacsul tartják magukat, és csak komplex edzésprogrammal és étrendi változtatásokkal lehet megszabadulni tőlük. Bár a testmozgás elengedhetetlen a megereszkedett kötőszövetek erősítéséhez és a megereszkedett bőr feszesítéséhez, a fogyáshoz nem elegendő. Érdemes egy kombinált edzéstervet összeállítani, amely hetente többször dinamikus gyakorlatokból áll, hogy a pulzusszámodat zsírégető tartományba emeld, és közben pihenőnapokkal rövidebb csípő- és combformáló gyakorlatokat végezz.

Ez a legjobb, ha az életmódváltás részeként történik. A hullámos combokat és a pocak alakú zsírlerakódásokat főként az ülőmunka okozza, amely az egészségtelen táplálkozási szokásokkal együtt csökkenti a nyirok- és keringést ezeken a területeken. Ez egy ördögi kör, mivel a zsírlerakódások tovább lassítják a salakanyagot tartalmazó nyirokfolyadék eltávolítását, ami a bőr felszínén mélyedések vagy hólyagok kialakulásához vezethet.

Ha ehhez hozzáadjuk az izmok és a kötőszövetek csípőízületi gyengeségét, az eredmény elkerülhetetlenül süket, egyenetlen és megereszkedett bőr lesz.

Comb és fenék fogyás

Néhány perc otthoni testmozgás valóban javíthat a csípő, a combok és a fenék tompaságán. Ha heti rendszerességgel csinálod, figyelsz a kalóriabevitelre a napi rutinodban, és esetleg gyakrabban választod a lépcsőt a lift helyett, vagy gyalogolsz vagy biciklizel az autóvezetés helyett, a megereszkedett bőr valóban csökkenthető. Később lábsúlyok és gumiszalagok használhatók a tónusjavító és alakformáló gyakorlatok fokozására, de a kardió edzés is ajánlott.

Vágó Júlia. Az első gyakorlathoz tarts két súlyzót a kezedben, esetleg egy vizes palackot a fogyás érdekében, majd végezz burpeeseket - akár egy lépcsőpadon. Álljon csípőszélesre egymástól, majd lépjen előre az egyik lábával. Ezután ereszkedjen lefelé, amíg a lépő láb combja párhuzamos, a lábujja pedig merőleges a talajra. A térdeknek 90 fokban kell állniuk, a törzsnek pedig egyenesnek kell lennie. 2x az egyik oldalra és 2x a másikra. Házi kenyerek, péksütemények. Eredeti - Természetes - Házi készítésű.

Kerek sötétkék Swarovski® kristály nyaklánc. Lúdanyó szakácskönyv 2. Összefonódó nyaklánc édesvízi gyöngyökkel és kockakristályokkal.

Cirkónia kristály angyalszárny medál ezüst nyaklánc. Szikrázó csepp kristály aranyszínű nyaklánc. Édesvízi gyöngy fülbevaló csepp alakú ezüst foglalatban. Kis víztartály nőknek. Házi tejtermékek. Anya szakácskönyv készlete.

További cikkek
Add a comment
Comment