•  aug. 10, 2022

Boxal sokat lehet fogyni

Magdalena Magdalena
Boxal sokat lehet fogyni

Megmutatjuk a leghatékonyabb edzőtermi órákat, a legegyszerűbbektől a leghalálosabbakig. Ehhez a cikkhez ajánljuk. Club Boxing Podcast Shop.

Diéta kezdőknek lépésről lépésre

Home Fogyás Hatékony gyakorlatok. Égess zsírt szuper hatékonyan, és egy percig sem fogsz unatkozni: 8 edzés, amit ki kell próbálnod. Nem futnak, mégis sok zsírt égetnek. Válasszon ezek közül, ha hatékony edzésre vágyik. Szebegyinszki lehet Szilvia. A crosstraining egy olyan funkcionális edzéstípus, amely több gyakorlat elemeit kombinálja. Tartalmaz testsúlyos gyakorlatokat, de súlyzókat, labdákat és tornagyűrűket is. A hangsúly a test erejének és teljesítményének növelésén van. Házi készítésű fogyókúrás szendvicsek, sütemények. Eredeti - Természetes - Házi készítésű. Kerek sötétkék Swarovski® kristály nyaklánc. A testmozgás önmagában biztosan nem elég a fogyáshoz, a helyes táplálkozás sokkal fontosabb.

A testmozgás még mindig nagyon hasznos lehet a fogyás szempontjából, de felejtsd el, hogy annyit ehetsz, amennyit csak akarsz, mert fogyni fogsz. Gyakran kérdezik tőlem, hogy eszem-e zabkorpát reggelire, nem eszem-e este 6 után, iszom-e egy pohár vizet minden étkezés előtt stb. Sokan azt várják, hogy a változás a sikeres fogyás kulcsa. A fogyókúra lényege, hogy megnézzük, mennyit eszünk és mennyit mozgunk egy nap. Semmi értelme, hogy este 6 óra után ne egyél, ha előző nap sokat ettél.

Most, hogy átvettük a fogyókúra alapjait, nézzük meg, hogyan kezdhetsz el fogyni. Gondolja át, miért akar fogyni, mennyire erős az elhatározása, és mennyit hajlandó tenni a siker érdekében.

Állítson fel egy célt, amelyet el szeretne érni, például hány kilót szeretne leadni, vagy milyen méretű ruhát szeretne viselni, és szabjon meg egy határidőt a cél eléréséhez. Ha határidőt akarsz szabni, tartsd reálisnak a 0, fontot hetente.

A napi kalóriaszükséglet kiszámításához itt végezheti el a számítást. Ha heti fél kilót szeretne leadni, akkor ezt csökkentenie kell a. Ez az a napi kalóriamennyiség, amit fokozatosan kell elérnie. Csökkentse a kalóriabevitelt hétről hétre, amíg el nem éri ezt a mennyiséget. Fontos, hogy türelmes legyél, ha mondjuk egy napra elegendő kalóriát ettél, de most kiszámoltad, hogy csak annyit kellene enned, ha kevesebb kalóriát eszel, mint korábban, akkor éhezni fogsz, és hosszú távon nem fogsz tudni!

Kezdjen el valamilyen formában rendszeresen edzeni. Fontos, hogy fokozatosan kezdje el a testmozgást, különösen, ha hosszú ideje nem mozogtál és túlsúlyos vagy. Az úszás, a gyaloglás és a kerékpározás jó választás, mert nem túl megerőltető és ízületkímélő. Nem egy jó edzés a halálhoz. Ne próbálj meg egyszerre túl sokat csinálni, ha levegőért kapkodsz és túlságosan megerőlteted magad, növeld a terhelést csak annyira, hogy az orrodon keresztül lélegezz, és akár beszélj is mozgás közben. Kattintson ide a tréning kerékpár edzéstervéért!

Folytasd, amíg el nem éred a célodat. Készülj fel a visszaesésekre, az edzés kihagyására vagy egy tábla csokoládé elfogyasztására, még akkor is, ha nem akartad. A legfontosabb, hogy ne add fel, hanem folytasd!

További cikkek
Add a comment
Comment