•  aug. 10, 2022

Balogh rita fogyj könnyedén

Magdalena Magdalena
Balogh rita fogyj könnyedén

A gyümölcs felhasználása a gyógyászatban még közel sem olyan elterjedt, mint amennyire gyógyhatásai indokolnák, ezért hazánkban különösen fontos a népszerűsítése, hogy ezt a gazdag természetes gyógyító erőt a lehető legteljesebb mértékben ki lehessen használni a betegek gyógyítására.

A könyv témája időszerű és sokak számára érdekes. A mai rohanó életmód befolyásolja a betegség baloghját, megváltoztatja annak megjelenését, lefolyását és azonosíthatóságát. A könyv elsősorban a háziorvosok számára készült. Egyszerű és érthető betekintést nyújt olyan összefüggésekbe és összefüggésekbe, amelyekkel a mindennapi orvosi munkájuk során találkoznak. Megfelelő kezelésük azonban nehéz, mivel több szakterület, például a belgyógyászat, az endokrinológia, az allergia és a klinikai immunológia együttes szakértelmét igényli.

A tüneti kezelés önmagában nem elegendő számos betegség gyógyításához. Az okot és az okozatot hangsúlyozza, és megpróbálja a rita retorikáját a gyakorlatba átültetni.

Kovács József - természetgyógyász, az öngyógyítás lelkes hirdetője, akinek könyvei több ezer beteget gyógyítottak meg, új ismeretekkel gyarapítja követőit. Egy jól ismert üzemanyag - a kerozin - új oldalát mutatja be.

A könyvből kiderül, hogy helyesen alkalmazva hatékonyan gyógyíthat számos súlyos betegséget, például arcüreggyulladást, féregfertőzést, gyomorfekélyt, reumát, lumbágót, gégegyulladást, torokfájást stb. A májunk felelős a szervezet méregtelenítéséért és a véráram egyszerű tisztításáért. Az egészséges életmód ellenére a májunknak sok méreganyaggal kell megbirkóznia a környezetünkben, ezért a terhelés csökkentése kulcsfontosságú.

Az állandó stressz, az ételízesítők, a mesterséges édesítőszerek és egyéb adalékanyagok, a növényvédőszer-maradványok, a gyógyszerek, az alkohol és a romlott zsírok sajnos túlterhelhetik ezt a létfontosságú szervet.

Ha ez nem működik megfelelően, az különféle tünetekben nyilvánulhat meg, például emésztési zavarokban, allergiában, kiütésekben, fáradtságban stb. A máj azonban könnyen regenerálódik. A májtisztítási útmutató első részében megtudhatod, milyen jeleket ad a májad, ha kimerült, és mit tehetsz, hogy újra egészséges legyen.

Táplálkozási tanácsokat is kap, amelyek segítenek a májtisztító étrend összeállításában, és a szervezetében felhalmozódott méreganyagoktól való biztonságos megszabadulásban. Gyakorlati tippekért nézze meg a könyv második részét, amely finom recepteket tartalmaz a máj egészségének fokozására.

Carlos Rosas, Debbie Rosas.

Septempunctata: Tanulmányok Petrőcz Éva hatvanadik születésnapjára

Egy dinamikus energiamozgás, amely új testet és új életet ad. Most megkaphatjuk a Pilates erejét, a jóga rugalmasságát, az erőnléti edzés izomtömegét és az aerobik robbanékony fittségét - mindezt egy forradalmi, élvezetes mozgáson alapuló fitneszprogramon keresztül, amely belülről kifelé haladva teszi fittté a testet.

A Nia - a Neuromuscular Integrative Action rövidítése - egy elme-test wellness edzés, amely a fúziós fitnesz legfejlettebb változatát kínálja. Egyesíti a harcművészetek, a gyógytorna, a tánc és a mentális önfejlesztés elemeit.

Ez egy olyan hatékony, egymást erősítő edzésformát hoz létre, amelyet egyetlen edzésmódszer sem tud elérni. Debbie és Carlos Rosas, a fitnesz úttörői megalkották a Nia-t, amely egy teljesen új filozófiát hoz a fitnesz világába. Ez egy olyan technika, amely nemcsak remek formába hoz, hanem segít újra felfedezni a testmozgás örömét, és végre igazán jól érzi magát a bőrében.

A Nia technika az első és egyetlen könyv, amely összefoglalja a rendkívül népszerű, országszerte használt edzésekben használt gyakorlatokat. Részletesen ismerteti a Nia mozdulatokat, amelyek otthon is könnyen gyakorolhatók, és mindenki fittségi szintjéhez igazíthatók.

A mozdulatok kilenc különböző mozgásformából, többek között taekwondóból, taichiból, jógából és kortárs táncból származnak. A Nia lehetővé teszi, hogy súlyok emelése nélkül növelje az erőt és az izomfejlődést.

Felszabadító táncmozdulatai remek lehetőséget nyújtanak az önfejlesztésre. Feszesítheti a testét, javíthatja a testtartását, erősítheti az izmait, és leadhatja a kilókat és centiket - mindezt úgy, hogy közben remekül érzi magát.

További cikkek
Add a comment
Comment