•  aug. 10, 2022

Ashley graham modell fogyás

Magdalena Magdalena
Ashley graham modell fogyás

Híres karaktereiről ismert, és fogyni szeretne. A plus size modell Ashley Graham nagy port kavart az interneten, miután több fotót is közzétett magáról, amelyeken megpróbálja leadni a felesleges kilókat.

Ashley Graham egyike azoknak az atipikus modelleknek, akikre mindenki és a sajtó is felfigyelt, miután Ashley szerénytelen és vékony ruhákban jelent meg, pedig rengeteg plusz kilót nyom. Időközben arról vált híressé, hogy nincsenek gátlásai, ha fotózkodásról van szó, és mindig tudja, hogyan melegítse fel az internetet szexi képeivel.

Ashley azonban elgondolkodtatta rajongóit. A sztár több fotót is posztolt Graham edzőterméből, amelyeken egyértelműen látszik, hogy fogyni szeretne. A 28 éves szépség korábban már többször is felhívta magára a figyelmet lágy, domború mellei miatt, ezúttal azonban valami egészen másért szólították le csúnya megjegyzésekkel. Ashley Graham ikonikus figura a bögyös fotómodellek között, hiszen számos neves magazin, köztük a Sports Illustrated modelljeként dolgozott.

Eddig sem a fotózásokon, sem az Instagramon nem rejtette el a hasát, vastag combjait, striáit vagy narancsbőrét a testén, de ezúttal sikerült valami mást tennie, hogy lenyűgözze a közönségét.

Ashley Graham fogyás edzés és testpozitivitás

A sztár a nyár folyamán több olyan fotót is posztolt az Instagramra és a Facebookra, amelyeken a szokásosnál is karcsúbbnak tűnik. Ez sokak figyelmét felkeltette.

Az alábbi képeken Ashley gyönyörűen néz ki, és egyáltalán nem úgy, mint egy hagyományos modell, aki szűkös XS méretű ruhákat visel, bár egyesek ezzel vádolták.

A hasa azonban laposabbnak tűnik, mint korábban, bár nem drámaian, és a combjai is vékonyabbnak tűnnek egy kicsit. Ahelyett, hogy a sokszínű fehérneműre vagy a stílusos kabátegyüttesre koncentráltak volna, a rajongók a kommentekben csak Ashley látszólag karcsúbbnak tűnő teste miatt aggódtak.

Egyesek még csalónak is nevezték a modellt, amiért pontosan azzá vált, ami ellen korábban harcolt. Néhány rajongó egyenesen megtévesztőnek találta, hogy kedvencük karcsúbbnak tűnt a fotókon. Úgy érezték, hogy a modell elárulta őket, mert eddig a női szépség sokszínűségét népszerűsítette azzal, hogy egy olyan területen, ahol a vékonyabb lányok dominálnak, teltebb testet mert vállalni.

Most azonban ő is beállt a sorba, hiszen túlzásba vitte, hogy már nem képviselhet túlsúlyos nőket a divatban, mert lefogyott a súlya felére. A modell meglepően higgadtan reagált rajongói erőszakos kirohanásaira. Azt mondta, már régen megszokta, hogy az emberek csak azért látogatják az oldalát, hogy szégyent hozzanak rá a teste miatt. Egyeseknek az a problémájuk, hogy a modell túl kövér, és most felhozzák, hogy lefogyott.

Mindezek ellenére azonban Ashley kedves a saját testével, boldogan elfogadja a testét, és egyáltalán nem érdeklik a csúnya megjegyzések. A duó modellje továbbra is arra ösztönöz mindenkit, hogy szeresse önmagát és bízzon önmagában. Ilyen értelemben nem fogyott, és nem is akar fogyni, csak olyan szögben pózol a fotókon, hogy vékonyabbnak tűnik. Nézd meg a lenyűgöző fotókat a duett-modellről, ahogy a kanadai kamerák elé állt. Inspiráció minden nő számára. A cikkhez ajánlott.

További cikkek
Add a comment
Comment