•  aug. 10, 2022

Alaktalan ruhák fogyás alatt

Magdalena Magdalena
Alaktalan ruhák fogyás alatt

Ezt a hírt érdemes figyelembe venni, és megfelelő alternatívaként egy karcsúsító maxit választani. Sokféle maxi van a piacon. A szerintem szinte senkinek nem ajánlott, a karcsúsító, formátlan maxiszoknya az egyszerű, formátlan, téglalap alakú maxiszoknya.

Legyen egy karcsúsító maxi merevebb vagy lazább anyagból. Egy lapos szoknya típusú maxi, különösen pólószövetben és viszkózban, nagyon negatív benyomást kelthet. Maxi maxi szoknyák, amelyek csésze a csípőnél, majd bővül onnan karcsúsít, hangsúlyozzák és bővítik a csípőt, lovagol a púp és sajnos azt is nézd, ha a csípő ívét nem karcsúsító maxi nagyon kedvezőtlenül.

Ilyen esetekben egy enyhén A vonalú, bővített változat sokkal jobb választás. Minél több rakás, rakás, rakás, rakás, annál jobban áll egy nőnek. Még egy megoldás, amely kifejezetten a magas, vékony lányok karcsúsítására szolgál. Ha egy centinél kisebb vagy, vagy kerekebb típus, esetleg túlsúlyos vagy, és nincs néptáncos karcsúsító maxid, akkor maradj távol a szűk rakásoktól. Felejtsd el a geometriát. Valami érthetetlen okból kifolyólag a macszoknyák a csíkos és geometrikus minták melegágya, pedig kevés nőnek előnyös, ha merész, élénk, szemet gyönyörködtető mintákkal rendelkezik.

Mik a hátrányai a klasszikus, vízszintes csíkozás különösen a téglalap alakú karcsúsító maxi alatt gazdagított. Ezek feszesítő hatásúak.

A bő pulóverek és a maxiszoknyával viselt pólók csak a magazinokban látványosak. A valóságban a nőket formátlannak tűnnek tőlük. Ha nagyon vékony és magas vagy, próbáld meg kombinálni a bő szoknyát egy bő felsővel.

Vagy egy öv, amely derékbőséget ad. A maxi hosszúság könnyen hanyaggá válhat.

14 ruhák, amelyek kedvezőtlenek lehetnek a tested számára.

A maxiszoknya talán legkényesebb része. A legtöbb esetben ez a nő még az átlagos testtömegindexét sem haladta meg. Nem a szám számít, hanem az Ön jóléte. Tudta, hogy a kilók számától függetlenül a testalkata változatlan marad. Ezért sokkal fontosabb, hogy megtudja, milyen formában van a teste, és milyen műtétek lesznek előnyösek az Ön számára.

Hogyan kell öltözködni, ha alacsony vagy - részletes útmutató - Álomruhatár

Így igazán élvezheti a divatot. Ez egy boldogság - megyek. Tudatalattink mindig azt a vásárlási célt választja, amely a legnagyobb érzelmi kényelmet nyújtja, függetlenül a körülményektől. Marlyn Monroe a 12-es 40-es európai méretet viseli, ami a jelenlegi méret. Az alsónemű úgy formálja a hasat, hogy megfelelően takarja a hasi modellt. A ruhadarabok másképp helyezkednek el, és javul a test megjelenése. Ruhával, szoknyával vagy nadrággal is viselhető.

Kényelmes, különböző stílusszintekkel rendelkezik, és csodákat művel - megszüntette a legmakacsabb ügyfeleim gátlásait, akik már nem érzik jól magukat az alakformáló ruhákban. Biztos, hogy a legjobb barátod lesz!

A magas derékrész az ideális, de számos modell közül választhat - tanga Ron itt, fűző Ron itt, mellrész Ron itt vagy modellruha Ron itt. Hosszú míder A hosszú míder nagyszerű, ha a ruhákat a tested modellezésére szeretnéd használni.

Viseljen kontrasztos színű ruhát a míder alatt. Az eredmény egy hosszú test, amely karcsúbbnak tűnik. A teljes látható kerekített terület a mell alatt rejtőzik, és függőlegessége a karcsúság optikai illúzióját kelti.

Válassz egy irodai hosszú mellényt, ha homokóra 95 Ron, itt. Egy egyenes szürke mellényt szögletes nőknek Ron itt, és egy fekete midi mellényt, amely alkalmas, ha körte alakú testalkatod van, Ron, itt. Elegáns ruhák Az elegáns ruhák olyan ruhák, amelyek szabása formálja a testet. Bizonyos területeket kiemelnek, másokat pedig elrejtenek. Vagy egy függőlegesen tájolt részleten keresztül - egy fekete partiruha, egy homokóra alakú Ronnak, itt, vagy egy szélesebb anyagon keresztül és felül szabva - egy kötött ruha, egy alma alakú Ronnak, itt. Zavaró részletek - viseljen átfedő fátylat, ha körte alakú teste van Ron, itt.

Válaszd a terjedelmes szabásokat - viselj felsőrészt, ha szögletes testalkatú Ron, itt.

További cikkek
Add a comment
Comment